کشف بیش از ۴۶ تن کالای اساسی احتکار شده در اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سردار هوشنگ حسینی، فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل گزارش‌هایی مبنی بر احتکار کالا‌های اساسی در یک انبار در بازار خشکبار شهر اردبیل دریافت کردند.

او اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی پس از اطمینان از صحت گزارش‌های دریافتی و هماهنگی قضایی و با همراهی بازرسان اداره تعزیرات حکومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل اعزام؛ که در بازرسی‌های به‌عمل آمده ۴۶ تن و ۷۲ کیلوگرم انواع برنج، حبوبات و خرما کشف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه کشفیات به‌دست آمده به صورت غیرقانونی دپو و احتکار شده بود، بیان کرد: ارزش احتکار کشف شده بنا به اظهار نظر کارشناسان ۱۱ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال برآورد شده است.

حسینی با اشاره به دستگیری یک متهم و معرفی وی به اداره تعزیرات حکومتی، گفت: با دستور مقام قضایی انبار مذکور پلمب شد.

انتهای پیام/ح