پخت آش گزنه، سنت نوروز گلستانی ها

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،آش گزنه در بین گلستانی‌ها طرفداران زیادی دارد و مردم با آغاز فصل بهار و در مناسبت‌های مختلف آن را طبخ می‌کنند.

سکینه خانم یکی از اهالی روستایی در شهرستان کردکوی گفت:آش گزنه خواص زیادی دارد و بیشتر در فصل بهار پخته می‌شود.

او گفت: آش گزنه با گیاه گاو زبان و برنج و گزنه پخته می‌شود که به آش گزنه معروف است.

او افزود: ابتدا برنج را به اندازه یک لیوان به همراه آب توی قابلمه می‌ریزیم وقتی دانه برنج باز شد گیاه گزنه و گاوزبان شسته و خورد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

در مورد برنج، بهتر است که از نیم دانه استفاده شود.

وقتی این آش خوب پخته شد و جا افتاد، رب انار و شکر را باهم مخلوط کرده و به همراه آش سرو می‌کنیم.

گیاه گزنه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین D و کربوهیدرات و همچنین پروتئین و اسیدآمینه فراوان است.

انتهای پبام/م