راننده متخلف در شهرستان نمین دستگیر شد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر قنبری، رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان نمین گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان نمین، راننده یک دستگاه تخلیه فاضلاب را حین رهاسازی فاضلاب به مزارع آبی بیگلو دستگیر کردند.

او افزود: تانکر تخلیه چاه نیز توقیف و با دستور قضایی به پارکینگ هدایت و با تشکیل پرونده حقوقی راننده متخلف تحویل مراجع قضایی شد.

رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان نمین با اشاره به اینکه فاضلاب باید به مراکز تصفیه فاضلاب برده شده و رانندگان به صورت قانونی و بهداشتی اقدام به تخلیه فاضلاب در مکان‌های تعیین شده نمایند افزود: هرگونه فعالیت غیرقانونی و تخریب محیط زیست از سوی رانندگان تانکر‌های حمل فاضلاب پیگرد قانونی دارد.

قنبری با اشاره به فاصله نسبتاً زیاد محل تعیین شده جهت تخلیه فاضلاب تانکرها، بر ضرورت تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب شهری نمین تاکید کرد.

او در ادامه از دوستداران محیط زیست درخواست کرد در صورت مشاهده تخلفات زیست محیطی مراتب را به نزدیکترین واحد محیط زیست و یا از طریق شماره تلفن ۳۳۷۴۰۰۸۵ و یا سامانه ۱۵۴۰ اطلاع داده تا اقدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/ح