" ماست شوربا " آشی خنک و لذیذ با نوبرانه‌های بهاری

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این آش ماست که در فصل بهار در گلستان خصوصا شهرستان علی آباد کتول پخته و به آن "ماست شوربا" گفته می‌شود از برنج، اسفناج، برگ سیر تازه، باقالی تازه چین، کدوسبز تازه و کوچک، سبزی‌های معطر مانند گشنیز، نعناع و همچنین ماست ترکیب می‌شود.

طرز تهیه این آش ماست به این شرح است:

برنج که بهتر است نیم دانه باشد به مقدار لازم تهیه و پس از شستن، با آب و نمک بگذارید به مدت طولانی و با شعله کم کاملا تبدیل به حلیم شود.

سپس باقالی و کدوسبز تازه چین خرد شده را که بهتر است درشت نباشند به این ترکیب اضافه کنید، پس از کمی نرم شدن این دو یعنی باقالی و کدوسبز، حالا نوبت اسفناج و برگ سیر است، اضافه کنید و بگذارید این ۴ ترکیب خوب با هم بپزد.

اینجا در گلستان اسفناج و سیر را خیلی خرد نمیکنند و با دست به قطعات تقریبا بزرگ تقسیم‌کرده و به آش اصافه میکنند.

بعد از اینکه کاملا مواد پخته شد آن را در جای خنک بگذارید و اجازه دهید کامل خنک شود‌

حالا گشنیز، نعناع و دو حبه سیر خشک را پس از خرد کردن با گوشکوب و نمک له کنید.

سپس این ترکیب را با ماست هم زده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آش ماست شما آماده است. میتوانید آن را داخل یخچال گذاشته و در یک عصر گرم بهاری نوش جان کنید.

 

انتهای پیام/