اشکنه عدس به سبک سیستانی‌های گلستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، همه افراد در روز‌های گرم خوردن غذا‌های با طبع سرد را دوست دارند که یکی از آن‌ها پخت غذا‌هایی با عدس است.

سیستانی‌های گلستان با استفاده از عدس نوعی اشکنه خاص می‌پزند که در این متن قصد داریم نحوه پخت آن را به شما آموزش دهیم.

برای پخت این غذای سرشار از پروتئین و آهن ، عدس را به اندازه تعداد نفرات آماده و خیس کرده و بعد از پختن، آن را با گوشتکوب دستی یا برقی کاملاً له کنید.

حالا در قابلمه ای یک پیاز متوسط را خرد کرده و وقتی که پیاز به اصطلاح سبک شد به آن ادویه اضافه کنید.

سپس شعله را کم، دو قاشق آرد را به این ترکیب اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.

وقتی بوی خامی آرد گرفته و آرد کاملاً یکدست شد مقداری آب سرد را به این ترکیب اضافه کنید و زمانی که آب جوش آمد عدس را اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.

می توانید برای خوشرنگ‌تر شدن اشکنه در اواسط پخت یک قاشق رب گوجه را در روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید.

حالا اشکنه عدس شما آماده است.

انتهای پیام / ن