وقتی مسئولان، اعلام آمار ورود اتباع خارجی را محرمانه می‌دانند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، پیگیری‌های دو روزه برای تهیه خبر مربوط به ورود اتباع خارجی به خراسان جنوبی تاکنون بی نتیجه مانده و مسئولان مربوطه در پاسخ به سؤال خبرنگارمان، دادن آمار را موضوعی درون سازمانی می‌دانند و می‌گویند اجازه انتشار آن را ندارید.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران خراسان جنوبی طی دو روز گذشته، چندین مرتبه با کارشناسان و مسئولان سه دستگاه اجرایی استان تماس گرفته و از آنان آمار مربوط به ورود قانونی یا غیر قانونی اتباع افغانستانی را خواسته، اما تاکنون موفق به تهیه این خبر نشده است.


بیشتر بخوانید


سخت گیری مسئولان در دادن آمار‌های این چنینی در حالی است که در دو استان دیگر همجوار با افغانستان، یعنی سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی، خبر‌های مربوط به تردد اتباع خارجی و حتی ورود غیر قانونی آن‌ها رسانه‌ای می‌شود و جالب اینجاست که خود مسئولان این استان‌ها اصرار به انتشار اینگونه خبر‌ها دارند.

خراسان جنوبی ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و روزانه در بازارچه و پایانه مرزی ماهیرود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کامیون ایرانی و افغان تردد می‌کنند.

بازارچه‌ای که فرصت اشتغال را برای بیش از هزار کارگر افغانستانی و ایرانی فراهم کرده است.

انتهای پیام/ ر