حل مشکلات و موانع ۲۰ طرح سرمایه گذاری در بخش گردشگری مشگین شهر

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نگار سریع‌الاطلاق، معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه با سرمایه‌گذاران طرح‌های گردشگری مشگین‌شهر گفت: حل مشکلات و موانع اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین برنامه‌ها بوده که در این زمینه با نشست با مسئولان مرتبط و سرمایه‌گذاران به دنبال ارائه راهکارهای کاربردی هستیم.

او افزود: در همین راستا در شهرستان مشگین‌شهر برای رفع موانع سرمایه‌گذاری با فرماندار شهرستان جلسه‌ای برگزار و مقرر شد تا برخی مشکلات مرتبط به دستگاه‌های اجرایی دیگر از سوی فرماندار پیگیری شود.

سریع الاصلاق با اشاره به برگزاری جلسه فنی با سرمایه‌گذاران در محل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان گفت: این جلسه با حضور مشاوران و طراحان طرح‌های مورد بررسی برای رفع مشکلات نقشه‌های طرح‌ها برگزار و ارزیابی‌های لازم در این زمینه انجام شد.

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل  از بررسی مشکلات 20 طرح سرمایه‌گذاری در این شهرستان خبر داد و افزود: بازدید از سایت درخواست‌های جدید و بررسی موقعیت و تشریح برنامه فیزیکی مطابق با سایت و بررسی‌های میدانی و برگزاری نشست با سرمایه‌گذاران از دیگر برنامه‌ها در مشگین‌شهر بود که مسائل و مشکلات این طرح‌ها مطرح و برای حل آنها راهکارهای لازم ارائه شد.

انتهای پیام/ع