نصب ۲ سامانه "توزین" در جاده‌های گلستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سید محسن میرصالحی رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از راه‌اندازی ۲ سامانه توزین در استان خبر داد و  گفت: این سامانه با قابلیت توزین وسایل نقلیه و ثبت سرعت قادر به شناسایی وسیله نقلیه‌ای است که بار اضافه دارد و می‌تواند بدون توقف خودرو میزان بارحامل را ثبت کند.

او افزود: چنانچه میزان بار وسیله نقلیه‌ای  غیرمجاز باشد این سامانه تخلف وسیله نقلیه را به پلیس‌راه گزارش می‌دهد.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از نصب ۲۵ دوربین نظارتی در محور‌های مواصلاتی استان برای پایش تصاویر ترافیکی و آب‌وهوایی خبر داد و گفت: در آینده‌ای نزدیک سامانه نظارت تصویری در  ۵ محور استان نصب می‌شود.


میرصالحی ادامه داد: در صدد افزایش و توسعه سامانه‌های هوشمند در جاده‌های استان هستیم و تا کنون ۵۲ محور استان به سامانه ترددشمار مجهز شده‌اند.

او گفت: نصب ۵ دستگاه تابلو پیام متغیر، یک دستگاه تابلوی ترافیک‌نما در محو‌رهای استان و تجهیز ۲۳۰ ناوگان به سامانه موقعیت‌یاب جی‌پی‌اس به منظور ساماندهی هرچه بهتر ناوگان حمل‌ونقل راهداری استان از دیگر اقدامات اداره کل راهداری در راستای  توسعه سامانه‌های هوشمند است.


انتهای پیام/ق