استاندار اردبیل:
مقاومت آزادگان الگویی برای عبور از روز‌های کرونایی است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در دیدار با تنی چند از آزادگان به بهانه روز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی گفت: مردم در این ایام باید صبر و مقاومت را از آزادگان که با کمبود‌ها و چه مشقت‌هایی بزرگ دست و پنجه نرم کرده اند، الگوبرداری کنند.

او افزود: در این مقطع زمانی مردم باید صبر و استقامت خود را بالا ببرند و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک بر ویروس کرونا غلبه کنند.

استاندار اردبیل به وضعیت بیمارستان‌ها و بستری و فوت جوانان بر اثر کرونا اشاره کرد و گفت: مدت زمان ماندگاری و سرایت ویروس دلتای کرونا بالا بوده و اگر مردم دو ماه دیگر در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقاومت کنند، میزان خطر و اثرگذاری این ویروس به خاطر واکسیناسیون به این شدت نخواهد بود.

بهنام جو به تاثیر گذاری بالای واکسن اشاره کرد و گفت: به جز تعداد بسیار اندکی از بستری‌های بیمارستان ها، مبتلایان دیگر واکسن نزده اند و افرادی که واکسن دریافت کرده اند کمتر منجر به بستری شده اند.

او از ممنوعیت شبیه خوانی، دسته گردانی، اجتماع تاسوعا و عاشورا خبر داد و خواستار رعایت این دستورالعمل‌ها از سوی هیات‌های عزاداری شد.

انتهای پیام/ح