رسیدگی به ۵۵۱ پرونده در مرداد ماه امسال

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،حسن پور مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: در مرداد ماه امسال در بخش کالا و خدمات ۲۰۶ پرونده وارد و ۱۹۳ پرونده مختومه شده که میزان محکومیت ۲ میلیارد و ۲۷۴ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال است.

او افزود: در بخش قاچاق کالا و ارز ۲۴۸ پرونده وارد و ۲۴۲ پرونده مختومه شده که میزان محکومیت ۳۳ میلیارد و ۲۸۹ میلیون و ۳۲۴ هزار ریال است.

حسن پور اظهار کرد: در بخش بهداشت، دارو و درمان ۱۱۶ پرونده وارد که همه آن‌ها مختومه شده و میزان محکومیت یک میلیارد و ۶۰۷ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: در ۵ ماهه اول امسال بیشترین پرونده‌ها مربوط به قاچاق کالا و خدمات با هزار و ۳۴۸ پرونده و میزان محکومیت ۲۳۵ میلیارد و ۶۷۵ میلیون و ۴۰۵ هزار ریال است.

انتهای پیام/ک