عناب تازه، نوبرانه ی دیگر از تابستان در بازارهای داخل و خارج استان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، تابستان که از نیمه می‌گذرد فصل جنب و جوش عناب کاران شهرستان سربیشه نیز آغاز می‌شود.

محصول استراتژیک خراسان جنوبی که آب و هوای خاص این منطقه کیفیتش را دوچندان کرده است ، عناب سربیشه به دلیل سردی هوا کیفیت بالایی دارد و بیشتر به عنوان میوه تازه مصرف می‌شود.

یکی از عناب کاران سربیشه ای گفت : در سربیشه چون هوا در شب سردتر می‌شود عناب پرآب‌تر و تردتر می‌شود.

یکی از کشاورزان با بیان اینکه عنابی که به طور کامل رسیده است با دست چیده می‌شود گفت : دست چینی باعث میشود عناب با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.

او ادامه داد : ساعت ۶ صبح به باغات می‌آییم و حدود ۴۰ کیلو عناب در روز می چینیم که عناب های برداشت شده علاوه بر داخل استان به شهر‌های زاهدان زابل مشهد و دیگر شهر‌های فرستاده می‌شود.

قرارگرفتن بزرگترین کلکسیون عناب در این شهرستان به تولید عنابی مرغوب کمک کرده است.

جوادی بایگی مدیرجهاد کشاورزی سربیشه گفت:هدف از احداث کلکسیون عناب افزایش و حفظ ژرم پلاسم و مقایسه صفات موفورژی عناب است تا بتوانیم بهترین‌گونه سازگار با محیط را انتخاب کنیم.

ارجمندی عناب کار نمونه سال گذشته در سربیشه ، راز موفقیتش را  پیوندزدن عناب می‌داند.

او می گوید :از کلکسیون عناب نمونه‌های برتر را انتخاب کرده ام و در اکثر منطقه پیوند زدم و محصول خوبی به دست آوردم.

۶۰۴ هکتار از باغات سربیشه زیرکشت عناب است و با تولید سالیانه ۹۵۰ تن عناب به عنوان یکی از قطب‌های تولید این‌محصول در خراسان جنوبی شناخته می‌شود.

انتهای پیام/ک