اختصاص رتبه نخست مطالعات پهنه‌های اکتشافی معدنی کشور به اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، رامین صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: عملیات اکتشاف مقدماتی در وسعت بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع به پایان رسیده و برای ادامه عملیات اکتشاف تفصیلی در ۱۶ محدوده امیدبخش اقدامات آغاز شده است.

او با اشاره به اینکه عملیات اکتشاف تفصیلی در ۲ محدوده به پایان رسیده و در مرحله بررسی و صدور گواهی کشف است، بیان کرد: پروانه اکتشاف برای ۱۲ محدوده صادر و برای چهار محدوده نیز در مرحله صدور پروانه اکتشاف هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل مواد کشف شده را بیش از ۱۵۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: این مواد شامل کانی سنگ، مس، مولیبدن و طلا است.

صادقی تعداد پروانه‌های اکتشافی صادر شده در یک سال گذشته را بیش از ۱۷ فقره برشمرد و افزود: در این زمینه نیز با یک جهش هفت درصدی روبه‌رو هستیم.

او یکی از برنامه‌های مهم در این بخش را افزایش استخراج مواد معدنی از معادن دانست و ادامه داد: در این حوزه نیز با یک جهش ۱۱ درصدی نسبت به پارسال روبه‌رو هستیم و از محورهای مهم در بخش معدن استان اردبیل فعال‌سازی معادن در ۲ سال گذشته بوده است.

صادقی اظهار کرد: تعداد ۲۰ معدن راکد با اشتغال‌زایی ۱۰۰ نفر در همین راستا دوباره فعال شده و در یک سال گذشته هم تعداد ۱۷ فقره پروانه بهره‌برداری معادن در استان اردبیل صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت ۲۱۲ پروانه بهره‌برداری با ذخیره ۴۵۰ میلیون تن انواع مواد معدنی با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در این استان وجود دارد.

انتهای پیام/ع