رفع مشکلات کشور با عمل به قانون اساسی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حجت الاسلام نوفرستی امام جمعه موقت بیرجند به مناسبت ۱۲ آذر روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیرجند گفت: قانون اساسی ایران میثاق ملی و انقلابی ماست که خواسته‌های مردم در آن منعکس شده است.

او عمل به قانون اساسی را، راه حل رفع مشکلات کشور عنوان کرد و افزود: مشکلات موجود در جامعه به دلیل قانون گریزی است لذا تبعیت از قانون اساسی باید جدی گرفته شود.

حجت الاسلام نوفرستی اشاره‌ای هم به اتفاقات اخیر اصفهان و مطالبات کشاورزان اصفهانی کرد و گفت: برخی از خواسته‌های مردم به حق است و مسئولان باید آمادگی حل مشکلات مردم را داشته باشند.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: اما در این میان دشمنان به دنبال سوء استفاده بودند و از هر موقعیتی به نفع خودشان استفاده کردند که بصیرت مردم، پاسخگویی مسئولان و تلاش رسانه‌ها مخصوصا رسانه ملی نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد.

او به ۱۶ آذر روز دانشجو هم اشاره کرد و گفت: نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب و پیشرفت نظام بی بدیل است و این دانشجویان هستند که با بصیرت خود، دشمنان را رسوا می‌کنند.

انتهای پیام/ م