بیش از ۱۰۰ جهادگر در طرح رزمایش جهادی زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه به مردم روستای حاجی آباد بیرجند در بخشهای مختلف پزشکی و پرستاری به مدت یک روز خدمت ارائه کردند.
بانوان روستای خراشاد با تلاشی ۲۰ ساله، هنر قدیمی پارچه بافی را احیا و با آموزش این هنر و تولید محصولات با کیفیت، مسیر شهرت را تا دروازههای جهانی پیمودهاند.
با تصویب قانون بودجه، استان شاهد افزایش قابل توجهی در اعتبارات هزینهای و عمرانی است. این در حالی است که پیشرفتهای چشمگیری در بخش کشاورزی و دامداری استان رقم خورده؛ همچنین جذب کامل اعتبارات سال ۱۴۰۳ به دغدغه اصلی استاندار تبدیل شده است.
در هفته دولت امسال، شهرستان سربیشههمگام با کشور با شعار ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ ماه دفاع، شاهد افتتاح و آغاز به کار ۹۸ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۶۲۷ میلیارد و ۵۸ میلیون تومان است.