اعضای افتخارآفرین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بشرویه از دهه ۸۰ تاکنون ۴۵ رتبه ملی و ۴۸ رتبه بین المللی را در عرصه‌های مختلف کسب کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - خط، نقطه و رنگ، سرآغازی برای آفرینش اندیشه بر سپیدی کاغذ؛ ثنا خدایی نوجوانی که با اثری هنرمندانه توانسته از میان ۸۶ هزار شرکت کننده در جهان جایزه ویژه داوران جشنواره بین المللی ژاپن را کسب کند.

او می‌گوید: از کودکی به کانون می‌رفتم و از ۱۱ سالگی مرا در کلاس‌های نقاشی با گواش ثبت نام کردند.

این نوجوان هنرمند ادامه می‌دهد: نقاشی با موضوع محیط زیست کشیدم و در آن به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم نشان دادم که محیط زیست برای ما اهمیت دارد.

در کنار او اعضای دیگر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بشرویه هر یک روایت تازه‌ای از خلاقیت و امید هستند.

مرکزی شاد و پویا که با همت مربیان سخت کوش و ذوق کودکان بشرویه به کانونی نمونه در پرورش استعداد‌ها بدل شده است.

اسماعیلی اول رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بشرویه گفت: سعی کردیم در نقاشی‌هایی که برای کشور‌های خارجی و مسابقات بین المللی ارسال می‌کنیم فرهنگ و آداب و رسوم منطقه خود را نشان دهیم.

ظفری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: به طور متوسط سالانه ۲ جایزه ملی یا بین المللی کسب کرده‌ایم.

در حال حاضر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بشرویه با بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ عضو دختر و پسر فعالیت می‌کند.

اعضای افتخارآفرین کانون بشرویه از دهه ۸۰ تاکنون ۴۵ رتبه ملی و ۴۸ رتبه بین المللی را در عرصه‌های مختلف کسب کرده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha