نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۹ دی ۱۴۰۰
خیلی خوب من با سنگدون مرغ کفته درست کردم خیلی خوشمزه شده بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۲۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بنظر من سنگدون مرغهای صنعتی خوب نیست و ضرر داره برای مرغ محلی که واقعا از غذای طبیعی استفاده کرده خوبه ک از سنگدونش استفاده بشه
Iran (Islamic Republic of)
منیژه
۱۴:۰۵ ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
اطلاعات خوبی بودممنون ازشما.استفاده کردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
سلام پیه روی سنگدان رو چکار کنیم.
Germany
ناشناس
۲۱:۴۴ ۲۷ دی ۱۳۹۸
باسلام..آنتی بیوتیک روی جگرمرغ اثرداره.سنگدون مرغ اثری نداره.درضمن پوسته زردداخل رابایدکامل کنده بشه.وسپس چرخ کنید.میتونیدداخل پیتزاواسنک باپیازسرخ کرده وباادویه جات بپزیداستفاده کنیدواقعاخوشمزه است
Iran (Islamic Republic of)
نگین
۱۸:۵۱ ۲۷ دی ۱۳۹۸
سلام میشه باسنگدون تنهاکباب تابه ای درست کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
نفس
۲۱:۰۰ ۱۴ دی ۱۳۹۸
خیلی عالی میشه من با گوشت گوسفندی و چربی مخلوط میکنم ندارن مخصوصا شامی کبابش ک همسرم واقعا دوست داره
Iran (Islamic Republic of)
محسن ثابتي
۲۱:۰۴ ۰۴ دی ۱۳۹۸
پژوهشی است مفید و پرمعلومات است که همه به آن نیازمندند .آفرین برشما و موفق باشید . خدایاورتان باد .
United States of America
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۳ آبان ۱۳۹۸
سلام لایه ی داخل رو خشک کنید و آسیاب کنید درمان سنک مثانه استفاده کنید داخل کپسول بریزید و بخورید
Iran (Islamic Republic of)
مهناز
۱۲:۵۳ ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
بنظرم اصلا هم خوب نیست چون همه انتی بیوتیک هایی که به مرغ میزنن تو سنگدان جمع میشه این مطلب شامل سنگدان مرغ های طبیعی هست نه مرغ های صنعتی
Netherlands
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
اون جگره نه سنگدان مجید جان
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۲:۲۸ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۸
سلام من دیشب خریدم چرخ کردم کباب درست کردم خیلی عالی شده بود
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۴:۱۹ ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
من نتونستم پیدا کنم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۱:۱۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
سنگدان برای کلیه خوبه من کلیم کوچک شده ودرد دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
خیلی عالی بود درست کردم تو ماکارانی