نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۳:۱۲ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
ما همین الان منتظر خوردنش هستیم،کدبانو هم مشغول طبخ و آماده شه
Iran (Islamic Republic of)
کاربر
۱۳:۵۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
عجب
Iran (Islamic Republic of)
هاشم فراهی
۱۵:۳۴ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
من خودم همیشه میگیرم تمیزشون میکنم بعد با دنبه گوسفند چرخشون میکنم سیب زمینی و پیاز هم رنده میکنم و مثل کتلت و کوکو داخل روغن سرخ میکنم بعد با نان گرم میل میکنم جاتون خالی خیلی خوش مزه ست...
سیر تازه و نمک و فلفل و ادویه کاری هم استفاده میکنم داخلش.ممنون بای
Iran (Islamic Republic of)
مهدی وارسته
۲۱:۰۱ ۲۰ اسفند ۱۳۹۶
دل جگر و سنگدان مرغ از غذاهای موردعلاقه م هس
بسیار خوشمزه هس کبابش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
کباب تابه ایشم خیلی خوب میشه و با گوشت هیچ فرقی نداره عطر و بوش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
کباب تابه ایشم خیلی خوب میشه و با گوشت هیچ فرقی نداره عطر و بوش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
ممنون خیلی مفید بود
Iran (Islamic Republic of)
محیا
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
محیا
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
مرررسی...جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
تشکراز شما خیلی استفاده کردم ممنون
Iran (Islamic Republic of)
محیا
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
مرررسی...جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
محیا
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
مرررسی...جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۹ دی ۱۳۹۶
مطلب جالب و مفیدی بود.

ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۵ آذر ۱۳۹۶
د‌ر ئ مغازه نوشته بود

جگر شیر نداری. سنگدون مرغ نخر
Iran (Islamic Republic of)
عبدااا
۰۷:۱۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۶
با سلام تو شهر ما با سنگدان مرغ کباب کوبیده درست میکنند هر سیخ ۱۵۰۰ واقعا خوشمزه هست من هر دفعه غذای بیرون بخوام بخورم سفارش میدم البته درست کردنش تو خونه قلق داره باید از چربی گوسفند و پیاز و ... استفاده کرد