من خودم همیشه با گوشت گوساله و دنیه چرخ میکنم باهاش کباب تابه ای و کتلت و ماکارونی و...درست میکنم واقعا بینظیر و عالی میشه ما چندین ساله این کارو انجام میدیم.
سلام ما همیشه مگیریم با دنبه چرخ میکنیم کباب تابه ای کتلت همه جوره ازش استفاده میکنم منم از دوستم دیدم اینکارو میکنه از اون یاد گرفتم هیچ فرقی با طعم گوشت نداره البته خاصیت هم داره
سنگدون مرغ ماهیچه است خیلی قوت داره تازه تواین گرونیا به نظرم از گوشت برزیلی که هیچ طعم جالبی نداره بهتر و خوشمزه ترو سالم تره...