نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۸ تير ۱۴۰۱
نگفتی چرا رنگش بنفش میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۶ ۰۸ تير ۱۴۰۱
به خاطر کشک خاصشه فکر کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۸ تير ۱۴۰۱
هم چون رو خاکتر خشک میشه کشک ها...هم بخاطر گردوی زیاد
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۵۰ ۰۹ تير ۱۴۰۱
سلام من بیرجندی هستم بخاطر اینکه گردو داخلش میریزیم رنگش بنفش میشه غذای خوشمزه‌ای است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۰۸ تير ۱۴۰۱
ما با این که بیرجندی هستیم تو خونه کسی بلد نیست بپزه همیشه خونه خاله که میریم میگیم برامون قروت بپزه
تازه بادمجونم کنارش میذاره طعم بهشت میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۸ تير ۱۴۰۱
تقارچه مامانم شکسته یه مدته قروت نخوردم الان هوس کردم
Iran (Islamic Republic of)
یک یزدی
۱۳:۵۸ ۰۸ تير ۱۴۰۱
بیا استان یزد شهر میبد انواع واقسام تغار در کارگاههای سفالگری می سازند ، هر تعدادی خواستی می توانی بخری وببری .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۰۸ تير ۱۴۰۱
اصلا به نظرم اگه قروت با دست سابیده نشه اینقد خوشمزه نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۸ تير ۱۴۰۱
همین غذا یه مدل دیگشم هست که بهش میگن قروت بنه
Iran (Islamic Republic of)
یزدی
۱۴:۰۱ ۰۸ تير ۱۴۰۱
یزدیها به این غذا می گویند کله جوش ، قل جوش ولی جون زردچوبه به آن اضافه می کنند زردرنگ است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۰۸ تير ۱۴۰۱
کاش یه فیلم از طرز تهیه این غذا میذاشتین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۰۸ تير ۱۴۰۱
غذای امروز ما که مشخص شد. ماماااااان من قروت می خااام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۴ ۰۸ تير ۱۴۰۱
خیلی عجیبه چطوری بنفش شده؟ نه گردو بنفشه نه کشک!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۶ ۰۹ تير ۱۴۰۱
چون کشکی که میسابونن قبلا اون کشک در دیگ چدن درست شده و خاصیت دیگ چدن هست و ا دن کشک از ماست تهیه میشه میان ماست رو در دیگ چدن میجوشونن و بعد که ابش کم شد حالت کله قندی در افتاب روی خاکستر خشک میکنن و بعدش با گردو در تقارچه میسابونن به این خاطر بنفش میشه و خیلی هم خوش مزه هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
یه خاورانه و یه قروت.. خخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۰۸ تير ۱۴۰۱
قروت فقط قروتی که با دستای مامان پخته شده باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۸ تير ۱۴۰۱
با بادمجون معرکه میشه... دلم خواست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۰۹ تير ۱۴۰۱
یه دفعه بگین کشک وشاد مجانی دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۰۸ تير ۱۴۰۱
فکرشم نمیکردم با گردو همچین غذایی بشه پخت
Iran (Islamic Republic of)
وا
۱۴:۰۱ ۰۸ تير ۱۴۰۱
گردو فقط جزء از این غذا هست اصلش دست پُرتوان مامان و البته کشک اصل دیگ چدنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۹ تير ۱۴۰۱
بابا اشکنه کشکه دیگه تا حالا نخوردی کشک و اب و پیاز داغ و نعنا خلاااااص
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۸ تير ۱۴۰۱
رسپی غذا از خودش جالب تره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۸ تير ۱۴۰۱
چه جالبه، تا حالا ندیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
بیرجندی
۱۱:۴۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
به به قروووووت
۱۲۳