نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۰۸ تير ۱۴۰۱
اين غذا در استان كرمان به اسم كله جوش معروفه ولي رنگش بنفش نيست اين رنگ بنفش از كجا مياد؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۸ تير ۱۴۰۱
ماست رو داخل دیگ چدن می جوشونن و وقتی تبدیل به کشک میشه رنگ تیره داره ، وقتی میسابونی بنفش میشه
Iran (Islamic Republic of)
دادا
۱۴:۰۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
به خاطر کشکش هست که تو دیگ چدنی جوش خورده و بعد خشک میشه و بعدش گردوش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
اینکه همون اشکنه قروت خودمونه ما هم خیلی شبا درست می کنیم ولی بنفش نمی شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۸ تير ۱۴۰۱
بالاخره دلیل این رنگ بنفش چیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۳ ۰۸ تير ۱۴۰۱
کشک محلی + گردو+ ساییدن در تقار=رنگ بنفش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
غذای خوشمزه ومقوی .کلسیم داره و اگر با بادمجون و سبزی ریحون خورده بشه بسیار بسیار خوشمزه هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۰۸ تير ۱۴۰۱
غذای خوشمزه ومقوی .کلسیم داره و اگر با بادمجون و سبزی ریحون خورده بشه بسیار بسیار خوشمزه هست
Iran (Islamic Republic of)
فهیمه
۱۰:۰۶ ۰۸ تير ۱۴۰۱
بیرجند رو همه با قروت محلیش میشناسن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۰۵ ۰۸ تير ۱۴۰۱
قروت خیلی خوشمزه اس ، اینا فکر کنم طعم شیرینی داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۸ تير ۱۴۰۱
بابا یه قوروته دیگه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۰:۰۵ ۰۸ تير ۱۴۰۱
چه غذای خوشرنگی
۱۲۳