نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی در مناطق مرزی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در کارخانه‌ها، سردخانه‌ها، مراکز توزیع، فروشگاه‌های عرضه نظارت مستمر و دقیقی دارند.

او با اشاره به ضوابط و دستورالعمل‌های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در خصوص نحوه تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فرآورده‌های خام دامی بویژه شیر خام، گوشت سفید و قرمزگفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در نگهداری، عرضه فرآورده‌های تاریخ مصرف گذشته و فاسد خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ از جمله موارد غیر بهداشتی است.


بیشتر بخوانید


رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: تحت هیچ شرایطی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی حق منجمد کردن گوشت گرم را ندارند.

او بیان کرد :خوشبختانه در بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در روستا‌های طبس و بندان هیچگونه تخلف بهداشتی مشاهده نشد.

انتهای پیام/ک