نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه
۱۹:۱۱ ۲۳ دی ۱۴۰۳
با دستور شما عالی شد
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۲۰:۴۹ ۱۹ دی ۱۴۰۰
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۴ آذر ۱۴۰۰
سلام واقعا عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
دوستی که ده بار پرسیده پس ادویه اش چی؟!!!
عزیزم شما آخرای کار پخت دو تا قاسق غذا خوری ادویه ماهی مرغوب بخر و بریز توش . عالی میشه . نوش جونت .


.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
ممنون عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۵:۴۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۰ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
Iran (Islamic Republic of)
پاریس
۰۲:۵۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
الو یا قیسی سیاه اضافه کنید. برای عطرش ده دقیقه اخر زعفران دم کرده بریزید. به جای شکر از رب انار ملس استفاده کنید. میتونید قالب یخ توش بندازید یا با مرغابی و اردک بپزید تا چربتر بشه
Iran (Islamic Republic of)
مهرزاد
۱۱:۱۴ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
ممنون از دستورتون من دیروز درست کردم عالیییییییی شد
Iran (Islamic Republic of)
ساره
۲۱:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
من ی بار با این دستور پختم عالی شده بود، امروز هی دنبال این پیج بودم متاسفانه دیر پیداش کردم و ناخودآگاه ی کم نوآوری تو روش ایجاد کردم، خدا کنه مثل دفعه پیش که این دستور مو به مو اجرا کردم عالی دربیاد
Iran (Islamic Republic of)
Simi
۲۳:۰۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۸
من درست کردم خیلی خوب شد مرسی
Iran (Islamic Republic of)
mahsa
۱۹:۰۲ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
اصلا بدر نمی خور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
بدک نبود
Iran (Islamic Republic of)
زری
۰۹:۴۶ ۲۰ دی ۱۳۹۸
مرحبا.عالی شد