نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آذیتا حکمت
۲۰:۵۴ ۱۰ دی ۱۳۹۸
مررررردسی
با گوست قلقلی چطور باید پخت ؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محبوبه
۱۵:۱۵ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
به جای شکر بهش خرمای له شده و میکس اضافه کنید عالیه .چن دونه آلو خورشتی هم عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۸
درسته
Iran (Islamic Republic of)
آیدا
۱۸:۵۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
من خیلی دوست داریم
Iran (Islamic Republic of)
شادی
۰۸:۳۹ ۱۳ آذر ۱۳۹۸
من درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۸ آبان ۱۳۹۸
من درست کردم عالی شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۸
عالی بود
Netherlands (Kingdom of the)
غزل
۲۲:۲۰ ۱۴ آبان ۱۳۹۸
سلام عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
زعفرانی
۱۹:۰۴ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
واقعا باید۱۰ساعت بمونه؟؟؟ لطفا زود جواب بدین من الان دارم درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
رها
۰۹:۳۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۵ مرداد ۱۳۹۸
میشه رب هم بزنیم برا یکم خوشرنگی
Iran (Islamic Republic of)
Aida
۱۶:۴۶ ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
خوبه دستورش عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۵ ۰۲ مرداد ۱۳۹۸
من پیاز و زعفرون نزدم ولی خیلی خوب شد.
Iran (Islamic Republic of)
سیم سیم
۱۱:۲۸ ۱۴ تير ۱۳۹۸
سلام ممنون و سپاسگزارم از توضیحات کاملتون
من درست کردم عالی شد
Iran (Islamic Republic of)
مسعودی
۱۹:۵۰ ۱۱ تير ۱۳۹۸
سلام عالی بود،ولی زمان استفاده از زعفران و نمک رو قید نکردین؟؟
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۶:۳۰ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
دستورش خوبه