خب حداقل کامل توضیح بدین چقدر گردو باید با آب بپزه!!!! زعفران کی ریخته شه چه کنیم که روغن بیشتری پس بده!!! آخه اینم توضیحه ک شما دادین !!! به نظرتون این فسنجون میشه!!!!
خب حداقل کامل توضیح بدین چقدر گردو باید با آب بپزه!!!! زعفران کی ریخته شه چه کنیم که روغن بیشتری پس بده!!! آخه اینم توضیحه ک شما دادین !!! به نظرتون این فسنجون میشه!!!!
اگه گردو خوب تفت بخوره و به یه باره اب سرد بهش اضافه کنین روغن پس میده . زعفرانو من نیمه کار به غذا اضافه میکنم . و البته تایم خاصی نداره . من یه ذره هلم برا عطرش میزنم
تارا
۱۲:۵۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
دستور پختتون عالیه.چه رنگ قشنگی داره.دارم با دستور شما الان درست میکنم.