نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۵ اسفند ۱۳۹۶
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
سیده فاطمه
۲۲:۱۸ ۰۳ اسفند ۱۳۹۶
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۵ بهمن ۱۳۹۶
خیلی هم عالی من درحال درست کردن فسنجونم
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۸:۰۳ ۲۴ بهمن ۱۳۹۶
سلام.منم میخوام برای اولین بار درست کنم .توضیحاتون خیلی خوب بود.ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
خیلی عالی بود ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
عالی بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
مامان فاطمه
۱۵:۴۶ ۱۷ بهمن ۱۳۹۶
من واسه اولین بار درست کردم واقعا عالی خوشرنگ و خوش طعم شد ممنون از توضیحات کاملتون
United States of America
سمیرا
۱۸:۴۶ ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
دستورتون عالی و دقیق بود، فقط برام سواله مرغ تنهاباسرخ کردن پخته میشه یانه؟آیا نیازی به نمک و زردچوبه و پیاز برای پخت مرغ نبود؟
Iran (Islamic Republic of)
آتنا
۰۳:۳۰ ۱۱ بهمن ۱۳۹۶
مرسی ازراهنمایتون میخام برای اولین باردرست کنمم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا2ز
۱۰:۳۳ ۱۰ بهمن ۱۳۹۶
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
خیلی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
خیلی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
آخجون فسنجون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
خورشت فسنجان با گوشت گلوله ای هم خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
خورشت فسنجان با گوشت گلوله ای هم خیلی عالیه