نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹۳
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
فراهانی
۰۷:۴۸ ۱۱ خرداد ۱۳۹۴
سلام . بنده فروشگاه تخصصی عسل طبیعی در تهران دارم. در خدمت دوستان هستم.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۶:۴۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
حداقل یه روش شناسایی عسل خوب رو میگفتید.
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۴۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
سلام دوستان عزیز
عسل طبیعی رو ازکجامیتوان یافت
واقعاظلم آدم پول بده بجای عسل شکربخره/تازه هم دچارهزارنوع مریضی بشه چنین پولهایی خوردن ندارن
Germany
ناشناس
۲۳:۴۱ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
عسل خالص یکبارشکرک میزندوبس.
Iran (Islamic Republic of)
حسين
۱۱:۲۹ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
سلام دوستان عزيز عسلي كه با نام تقلبي ميشناسيم در واقع همان عسل تغذيه شده با شكر هستش كه بعد از درست كردن شربت داخل كندو قرار داده ميشود و آن را زنبورها ذخيره ميكنند اما نكته اينجاست كه زنبور عسل چه از شهد گلها و چه از شربت تغذيه شود مهم آن آنزيمي است ك زنبور عسل از ترشهات غدد داخلي اش به آن اضافه ميكند در اصل عسل شكر خورده هم اين خواص رادارد اما جالب اينجاست كه بدليل افكار غلطي كه بين مردم رواج يافته و تا كنون كسي هم براي توجيه افكار مردم كاري نكرده است اينكه عسل تنها شيريني دنيا است كه بطور طبيعي مايع ميباشد حال اگر شرايطش فراهم شود بسرعت به حالت جامد در مي آيد و چون مردم ايران اين تغيير را دليل تقلبي بودن عسل ميدانند به همين دليل زنبور داران و كارخانه جات بدليل آنكه عسل بسته بندي شده آنها شكرك نزند آن را داخل دستگاه تصفيه عسل مي ريزند و در حدود 80 درجه و به مدت تقريبا 6 الي 10 ساعت حرارت مي دهند بعد از آن حرارت آن را بسته بندي نموده و به فروش ميرسانند و شايد چند سال هم شكرك نزند اما مهم اينجاست كه بعد از آن حرارت كليه خواص دارويي وغذايي عسل از بين رفته و ارزش غذايي آن كمتر از چاي شيرين ميشود
Iran (Islamic Republic of)
حسين
۱۱:۱۱ ۳۱ فروردين ۱۳۹۴
با سلام ببينيد دوستان عزيز من خودم زنبور دارم كاري هم با تجربه ديگران ندارم عزيزانم عسل هر گلي يك رنگ خاصي ميشه امكان نداره عسل دو نوع گل متفاوت يك رنگ بشه پس در نتيجه يكي از راه هاي شناخت عسل طبيعي اختلاف رنگهاي آنهاست و ديگر مسايل
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه
۲۳:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۳
سلام
ممنون بابت مطالب جالبتون

من شنیدم یک سایتی هست به اسم دکتر عسل که عسل طبیعی داره آیا درسته؟

و آیا معتبره؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
Iran (Islamic Republic of)
عسل شهابی نژاد
۱۱:۲۸ ۰۲ بهمن ۱۳۹۳
اسم من عسله من اسممو خیلی دوست دارمممممممممممممممممممم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴
بی مزه
Iran (Islamic Republic of)
سایه
۲۲:۳۲ ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
وااااااااااااا بی مزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۲ مهر ۱۳۹۴
اصلی یا تقلبی؟
تو اب وامیری؟
شکرک میزنی؟
طعم و مزه داری؟
مال کدام کوهی؟
مواظب خودت باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۰۶ دی ۱۳۹۵
من عسل طبیعی را خیلی دوست دارم
Iran (Islamic Republic of)
کریمی
۱۸:۵۷ ۰۶ آذر ۱۳۹۳
عسل طبیعی عسلی هست که رس کند داخل اب جوش با حرارت شست درجه باز شده و به حالت اول برگردد
United States of America
لطيف
۱۰:۲۳ ۲۰ آبان ۱۳۹۳
به نظرمن بهترين تشخيص عسل طبيعي اين هستش كه يك قطره ازآن رابروي خاك بريزيم زودخودش راجمع ميكندولي عسل تقلبي نه مثل آب ميرود؛ باتشكر 
Iran (Islamic Republic of)
عسل مجید دات کام
۱۹:۳۰ ۲۷ مهر ۱۳۹۳
در بین عام ، روشهای زیادی برای تشخیص عسل وجود داره ولی بهترین روش بردن عسل به آزمایشگاه غذا و داروست و سنجش میزان درصد ساکارز عسل هست که هیچگونه راه تقلبی هم براش نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
گاهی وقتها متقلبین با اضافه کردن انسلین به عسل، میزان ساکاروز آن را در آزمایشگاه کم جلوه می دهند
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۴:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
طعم وبو و رنگ بصورت مصنوعی واسانس اضافه می کنند.عسل را قطره ای روی کاغذ می ریزیم اگر از زیر رطوبت داد تقلب دارد . اگر قوام داشت خوب است.کشش عسل نیز مهم است.