سلام دوستان عزيز عسلي كه با نام تقلبي ميشناسيم در واقع همان عسل تغذيه شده با شكر هستش كه بعد از درست كردن شربت داخل كندو قرار داده ميشود و آن را زنبورها ذخيره ميكنند اما نكته اينجاست كه زنبور عسل چه از شهد گلها و چه از شربت تغذيه شود مهم آن آنزيمي است ك زنبور عسل از ترشهات غدد داخلي اش به آن اضافه ميكند در اصل عسل شكر خورده هم اين خواص رادارد اما جالب اينجاست كه بدليل افكار غلطي كه بين مردم رواج يافته و تا كنون كسي هم براي توجيه افكار مردم كاري نكرده است اينكه عسل تنها شيريني دنيا است كه بطور طبيعي مايع ميباشد حال اگر شرايطش فراهم شود بسرعت به حالت جامد در مي آيد و چون مردم ايران اين تغيير را دليل تقلبي بودن عسل ميدانند به همين دليل زنبور داران و كارخانه جات بدليل آنكه عسل بسته بندي شده آنها شكرك نزند آن را داخل دستگاه تصفيه عسل مي ريزند و در حدود 80 درجه و به مدت تقريبا 6 الي 10 ساعت حرارت مي دهند بعد از آن حرارت آن را بسته بندي نموده و به فروش ميرسانند و شايد چند سال هم شكرك نزند اما مهم اينجاست كه بعد از آن حرارت كليه خواص دارويي وغذايي عسل از بين رفته و ارزش غذايي آن كمتر از چاي شيرين ميشود
با سلام ببينيد دوستان عزيز من خودم زنبور دارم كاري هم با تجربه ديگران ندارم عزيزانم عسل هر گلي يك رنگ خاصي ميشه امكان نداره عسل دو نوع گل متفاوت يك رنگ بشه پس در نتيجه يكي از راه هاي شناخت عسل طبيعي اختلاف رنگهاي آنهاست و ديگر مسايل
در بین عام ، روشهای زیادی برای تشخیص عسل وجود داره ولی بهترین روش بردن عسل به آزمایشگاه غذا و داروست و سنجش میزان درصد ساکارز عسل هست که هیچگونه راه تقلبی هم براش نیست.
گاهی وقتها متقلبین با اضافه کردن انسلین به عسل، میزان ساکاروز آن را در آزمایشگاه کم جلوه می دهند
حسین
۱۴:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
طعم وبو و رنگ بصورت مصنوعی واسانس اضافه می کنند.عسل را قطره ای روی کاغذ می ریزیم اگر از زیر رطوبت داد تقلب دارد . اگر قوام داشت خوب است.کشش عسل نیز مهم است.
عسل طبیعی رو ازکجامیتوان یافت
واقعاظلم آدم پول بده بجای عسل شکربخره/تازه هم دچارهزارنوع مریضی بشه چنین پولهایی خوردن ندارن
ممنون بابت مطالب جالبتون
من شنیدم یک سایتی هست به اسم دکتر عسل که عسل طبیعی داره آیا درسته؟
و آیا معتبره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
تو اب وامیری؟
شکرک میزنی؟
طعم و مزه داری؟
مال کدام کوهی؟
مواظب خودت باش