دوستان سلام من اون دوستی که توضیح کاملی عسل لرستان داد موافقم چون من مقداری از عسل کوههای گرین لرستان خریدم و چون توی یه کتاب خوندم عسل دوای هر درده و زانوم توی سالن ورزشی قارچ زده واین قارچ پوستی یکسال با من بودن فقط دو بار از اون عسل به زانوم زدم خداوکیلی خوب شده برای یکی از دوستان تعریف کردم اونم برای یک زگیل استفاده کرد اونم خوب شد .البته دوستان فراموش نکنید برای خرید به هرکسی اطمینان نکنید.
عسل را فقط از زنبوردانی را که میشناسید تهیه کنید چون زنبورداران به منظور حفظ کلنی های خود از به لحاظ کمبود داراو زنبور عسل در مبارزه با کنه واروآ شپش خود.از داروهای سرطان زا استفاده می کنند ومن این موضوع را چندین بار به اداره معاونعت غذا ودارو علوم پزشکی استان خبر دادم. ودوم اینکه به هیچ وجع شهد استفاده نکنید چون مطمن نیست.
خیر دوست عزیز
عسل حاوی این آنزیمه
چه زنبور از آب شکر تغذیه کرده باشه چه از شهد گل
نبود یا کمبود این آنزیم نشان میده که اصلا عسل ، عسل نیست و فقط موادی مثل گلوکز مایع است
یا اینکه بر اثر حرارت نادرست از بین رفته که باعث بی خواص شدن عسل میشه
ناگفته نماند که آنزیم های عسل بر اثر مدت زمان ماندگاری نیز کاهش پیدا میکنن
سلام خدمت همه دوستان
بنده مهندس صنایع غذایی هستم
خیلی از تجربیات شما عزیزان جالبه
و حتما آزمایششون میکنم تا میزان صحتشون رو بسنجم
در عین حال مطمئن ترین راه تشخیص عسل طبیعی انجام آزمایشه
و نه فقط اندازه گیری ساکارز
چندین آزمایش انجام میشه که یکی وجود آنزیم است که مهمترین ماده موجود در عسل است
و اگر عسل دارای آنزیم های مناسب بود میشه محصول رو عسل نام داد
که در اینصورت ساکارز مورد اندازه گیری قرار میگیره
باید عرض کنم که عسل طبیعی (عسل نواحی سردسیر) در دمای زیر 4 درجه رس یا به زبان عامیانه شکرک میزنه اما نه مثل مربا از سطح ، بلکه همه جای عسل مثل روغن حیوانی ،جامد و به رنگ تقریبا کرم در میاد .البته رنگش بستگی به نوع گل مصرفی هم داره
اگر این عسل به دمای حدود 42 درجه برسه شفاف میشه
یکی از معضلات اینکه در هنگام بسته بندی، عسل رو بیش از حد حرارت بدن(60 به بالا)، که در اینصورت نه تنها عسل فایده ای نخواهد داشت بلکه به علت تغییرات شیمیایی مضر هم خواهد بود.
این حرارت دادن به خاطر تفکرات اشتباه من مصرف کننده عسل است زیرا مصرف کننده تمایل به خرید عسل رُس کرده نداره و فروشنده اگر به این علم واقف نباشه عسل رو برای جذب مشتری حرارت بیش از حد خواهد داد.
میزان ساکارز برای افراد دیابتی خیلی ضرورت داره
البته بقیه هم دوست ندارن آب قند بخرن
به هر حال خواص داروئی شهد گیاه به عسل هم رسوخ پیدا خواهد کرد.
ساکارز زیر 3 درصد خیلی عالیه
یک نکته: هر زنبور بر روی گل خاصی میشیند.
رنگ عسل بستگی به نوع گل داره
به طور مثال عسل حاصل از شهد شکوفه های آلبالو متمایل به آلبالویی خواهد بود و عسل از شهد شکوفه سیب متمایل به زرد.
در ایران نسبت تولید عسل غیر تغذیه ای (سالم وحشی درجه یک کنار طبیعی و هزار اسم دیگه که عوام روش می ذارن) به عسل های تقلبی حتی نیم درصد هم نیست و پیدا کردن عسل غیر تغذیه ای نه کاملا اما تقریبا محاله از این نوع عسل تا جایی که ما مطلع شدیم امسال در استان لرستان فقط 980 کیلو تولید شده . اگر بتوانید عسل طبیعی پیدا کنید حتما بعد از چند ماه تا دو سال رس(همان شکرک که شما تصور می فرمایید) میزند البته هر شکرکی رس نیست و هر رسی هم نشانه طبیعی بودن نیست کلا جز با آزمایش امکان ندارد بتوان عسل طبیعی را تشخیص داد
سلام من یدونه عسل گرفتم البته واسه صورتم وقتی روی پوست صورتم میزنم رنگ صورتم قرمز میشه همین جوری تا یک ساعت میمونه بعد یک ساعت صورتم به حالت اولی برمیگردد حالا نمیدونم این طبیعی است یا نه
دوستان اگر خواستین عسل خوب گیرتون بیاد حتمن خودتون مستقیم از زنبورداران تهیه کنید.(کارخانجات یا فروشگاهها بعد از خرید از زنبورداران به عسل مواد اضافه میکنند یا با حرارت زیاد خواص درمانیش را از بین میبرند)
دوست من هرکسی زنبورداری داشت حتما و 100درصد عسلش اصل نیست
ناشناس
۰۴:۱۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
دوستان همانطور که خیلیا اطلاع دارن پایتخت عسل در ایران واقع در قله ها و دامنه های بسیار غنی از گیاهان دارویی در رشته کوه زاگرس در استان لرستان شهرستان خرم آباد است کسانی که آشنایی با لرستان دارند میدانند که لرستان 4فصل است چون از جنوب به استان خوزستان و از شمال با همدان کرمانشاه و اراک همسایه است یعنی بهشت زنبورداران و زنبور است .تغدیه زنبور اصلی ترین علت برای تولید عسل بسیار مرغوب است و چون لرستان در طول همه فصلها بخاطر پوشش گیاهان دارویی وحشی دارای بهترین موقعیت برای زنبورداران بصورت رایگان است پس زنبوردار بخاطر دخل و خرج خودش هم که شده از دادن مواد قندی وشکری بصورت شربت به زنبوران خودداری میکند .و چون لرستان رتبه نخست زنبور داران ایران عزیزمان است و بدلیله زیاد بودن کندو داران رقابت جدی باهم دارن و برای جذب بیشتر مشتری عسل با کیفیت بالا و قیمتهای واقعا باور نکردنی شاید باور نکنید خیلی ارزان در اختیار مصرف کنندگان و تجار داخلی و خارجی قرار میدهند .از همه عزیزانی که بدنبال عسل مرغوب می گردند توصیه میکنم حتما به شهر چشمه ها و آبشارهای طبیعی، خرم آباد سرسبز همیشه بهار مسافرت کنند و با خیال راحت از فروشگاهها و نمایندگیهای مخصوص فراورده های زنبور از موم تا کندو و عسل و غیره خرید کنند .
عسل حاوی این آنزیمه
چه زنبور از آب شکر تغذیه کرده باشه چه از شهد گل
نبود یا کمبود این آنزیم نشان میده که اصلا عسل ، عسل نیست و فقط موادی مثل گلوکز مایع است
یا اینکه بر اثر حرارت نادرست از بین رفته که باعث بی خواص شدن عسل میشه
ناگفته نماند که آنزیم های عسل بر اثر مدت زمان ماندگاری نیز کاهش پیدا میکنن
متوجه نظر دوستان نشدم عسلي که آنزيم دياستازش بالا هست يعني زنبور فقط از گل براي تهيه عسل استفاده کرده و نه آب شکر؟ درسته؟
بنده مهندس صنایع غذایی هستم
خیلی از تجربیات شما عزیزان جالبه
و حتما آزمایششون میکنم تا میزان صحتشون رو بسنجم
در عین حال مطمئن ترین راه تشخیص عسل طبیعی انجام آزمایشه
و نه فقط اندازه گیری ساکارز
چندین آزمایش انجام میشه که یکی وجود آنزیم است که مهمترین ماده موجود در عسل است
و اگر عسل دارای آنزیم های مناسب بود میشه محصول رو عسل نام داد
که در اینصورت ساکارز مورد اندازه گیری قرار میگیره
باید عرض کنم که عسل طبیعی (عسل نواحی سردسیر) در دمای زیر 4 درجه رس یا به زبان عامیانه شکرک میزنه اما نه مثل مربا از سطح ، بلکه همه جای عسل مثل روغن حیوانی ،جامد و به رنگ تقریبا کرم در میاد .البته رنگش بستگی به نوع گل مصرفی هم داره
اگر این عسل به دمای حدود 42 درجه برسه شفاف میشه
یکی از معضلات اینکه در هنگام بسته بندی، عسل رو بیش از حد حرارت بدن(60 به بالا)، که در اینصورت نه تنها عسل فایده ای نخواهد داشت بلکه به علت تغییرات شیمیایی مضر هم خواهد بود.
این حرارت دادن به خاطر تفکرات اشتباه من مصرف کننده عسل است زیرا مصرف کننده تمایل به خرید عسل رُس کرده نداره و فروشنده اگر به این علم واقف نباشه عسل رو برای جذب مشتری حرارت بیش از حد خواهد داد.
میزان ساکارز برای افراد دیابتی خیلی ضرورت داره
البته بقیه هم دوست ندارن آب قند بخرن
به هر حال خواص داروئی شهد گیاه به عسل هم رسوخ پیدا خواهد کرد.
ساکارز زیر 3 درصد خیلی عالیه
یک نکته: هر زنبور بر روی گل خاصی میشیند.
رنگ عسل بستگی به نوع گل داره
به طور مثال عسل حاصل از شهد شکوفه های آلبالو متمایل به آلبالویی خواهد بود و عسل از شهد شکوفه سیب متمایل به زرد.