باسلام خدمت دوستان بهتر است بدانید که زمان شهد آوری زنبور عسل به کندو در اکثر نقاط ایران ماههای خرداد وتیر ونیمه اول مرداد می باشد ودر این سه ماه زنبور باتوجه به عمر کوتاه گلهای کوهستانی (یک ماه) ازانواع گلها شهد به کندو آورده ورنگ وطعم عسل بستگی به گلهای غالب منطقه دارد در مجموع عسل کوهستان باتوجه به تنوع گلها دراین سه ماه از عطر وطعم بهتری برخوردار بوده وبیشتر رنگ روشنی نسبت به عسل دشت دارد
من هر سال آخر خرداد ماه به اندازه مصرف یک سال خودم و خانواده ام عسل طبیعی میخرم. از یک ایرانی. از یک تالشی چوپان. سه ساعت پیاده و سربالایی از راه مال رو میرم به دل کوههای جنگلی. جایی که کشاورزی و سمپاشی و علف کش وجود ندارد. ایران ما طبیعت خوبی داره. عسل جنگلی رنگ نداره و زباله. عسل جنگلی کم بود هست اما برای جنگل دوستان همین بوی کم آشناست. عسل جنگل نسبتا شل است. طعم خواصی داره. یک دنیا خاصیت داره. خودم که با وجود این عسل بی نیاز به دکتر هستم...اگر واقعا همچین عسلی لازم دارید با من تماس بگیرید تا موقع برداشت راهنماییتون کنم برای خرید یا تهیه. خارجه ها تو خواب همچین عسلی ببینن
ناشناس
۲۳:۳۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
با سلام
تنها راه شناسایی مطمئن عسل فقط آزمایشگاه می باشد زیرا امروزه با استفاده از گلوکز و مخلوط کردن آن با طعم دهنده مجاز عسل و رنگ دهنده مجاز زرد و یا قرمز چنان عسلی درست می کنند که هیچکس توانایی تشخیص آنرا ندارد !!!! لذا تنها راه اعتماد به زنبورداران و افراد مطمئن است
سلام دوستان اگه یه چوب کبریت را(قسمت گوگرد) را به فاصله مثلا20 سانتی شعله آتش گرفته حدود 2ثانیه تقریبا طول می کشه تا روشن شه حال اگه با عسل آغشته شود ابتدا عسل چکه کرده و سپس روشن میشود حدودا 5 ثانیه حال اگه هرچه اصل تر باشه دیر تر روشن میشه باید قلقش بیاد دست شما این بهترین روش است درضمن عسل اصل زنبور دار ندارد چون اگه اب شکر بهشون نده اونا میرند...
آخر راه حل بود
از خنده روده بر شدم
تنها راه شناسایی مطمئن عسل فقط آزمایشگاه می باشد زیرا امروزه با استفاده از گلوکز و مخلوط کردن آن با طعم دهنده مجاز عسل و رنگ دهنده مجاز زرد و یا قرمز چنان عسلی درست می کنند که هیچکس توانایی تشخیص آنرا ندارد !!!! لذا تنها راه اعتماد به زنبورداران و افراد مطمئن است
«نکنه» درسته نه «تکه»