با سلام
برای شناسی عسل طبیعی وقتی آزمایش وجود نداره باید از راههای طبیعی هم استفاده کرد مورچه هیچ وقت سراغ عسل طبیعی نمیره ولی اگر توش شکر باشه هر جوری شده وارده ظرف عسل خواهد شد . این را من امتحان کردم و دیدم مورچه عسل طبیعی و مصنوعی را راحت شناسایی کرد .
سلام
دوستان من خودم زنبور دار هستم و یه ترفندی رو بهتون یاد میدم
اگر عسل طبیعی رو به مدت محدود نویخچال بذارید میبینید که عسل شکرک زده ولی وقتی از یخچال برش دارین و جند ساعتی تو هوای معمولی بمونه شکرک ها از بین رفته و عسل به حالت اولیش بر میگرده ولی عسل غیر طبیعی بعد از برداشتن از یخجال و قرار دادن تو هوای معمولی دیگه حالت اولیه خودشو بیدا نمیکنه و در همون حالت شکرک زدگی میمونه
عسل طبیعی رنگش مایل ب زرد روشن،بوی گلها را داده و مزه خاص عسل را میدهد و در آب دیر حل میشود و در شرایط سرما زود شکرک میزند به خاطر زره های ریز گرده گلها
سلام
روشهایی که گفتید فقط میتونه مشخص کنه عسل رو زنبور درست کرده یا نه
یعتی حتی اگه به زنبور شکر بدن بخوره بازم از این آزمایشها سربلند بیرون میاد
یه مورد دیگه اینکه عسلی که از شمال برداشت میشه بخاطر رطوبت هوا خیلی آبکیه،بنابراین اگر داخل آب ریخته بشه خیلی راحت حل میشه (مثل عکسی که به عنوان عسل تقلبی گذاشتید)
بهترین راه تشخیص عسل تقلبی از اصل اینه که از خود زنبور بپرسیم که اونو درست کرده یا نه؟ دستاش را شسته یا نه؟ در ضمن روزه شک دار نگیرید؟ آنقدر نخورید تا خود زنبور دارها راهش را به شما بگویند؟
سلام..من خیلی از پیام های دوستانو خوندم..بعضی از پیام ها آموزنده بود..
من خودم چندین ساله دارم عسل طبیعی استفاده میکنم و از یکی از بستگان همیشه خریداری میکنم.. بنظرم بهترین راه فهمیدن عسل طبیعی از غیر طبیعی در همان محل خرید مزه کردن عسل هست والا کی با وسایل آزمایشگاهی میره خرید..و مهم اینه که از آشنا بخری چون بهر حال ممکنه آدم اشتباه که وجنس خوب نخره..در ضمن عسل خوبو با کیلویی 45 -50 هزار تومان هم میشه خرید..
من تعجب میکنم یکی اومده میگه مثلا عسل بوشهر یا خوزستان آخه بوشهر خوزستان یزد گل داره که زنبور ازش تغذیه کنه همش بیابونه. عسل مال دامنه های زاگرس مثل لرستان و کرمانشاه و کردستان و آذربایجان و.. هست.
برای شناسی عسل طبیعی وقتی آزمایش وجود نداره باید از راههای طبیعی هم استفاده کرد مورچه هیچ وقت سراغ عسل طبیعی نمیره ولی اگر توش شکر باشه هر جوری شده وارده ظرف عسل خواهد شد . این را من امتحان کردم و دیدم مورچه عسل طبیعی و مصنوعی را راحت شناسایی کرد .
دوستان من خودم زنبور دار هستم و یه ترفندی رو بهتون یاد میدم
اگر عسل طبیعی رو به مدت محدود نویخچال بذارید میبینید که عسل شکرک زده ولی وقتی از یخچال برش دارین و جند ساعتی تو هوای معمولی بمونه شکرک ها از بین رفته و عسل به حالت اولیش بر میگرده ولی عسل غیر طبیعی بعد از برداشتن از یخجال و قرار دادن تو هوای معمولی دیگه حالت اولیه خودشو بیدا نمیکنه و در همون حالت شکرک زدگی میمونه
روشهایی که گفتید فقط میتونه مشخص کنه عسل رو زنبور درست کرده یا نه
یعتی حتی اگه به زنبور شکر بدن بخوره بازم از این آزمایشها سربلند بیرون میاد
یه مورد دیگه اینکه عسلی که از شمال برداشت میشه بخاطر رطوبت هوا خیلی آبکیه،بنابراین اگر داخل آب ریخته بشه خیلی راحت حل میشه (مثل عکسی که به عنوان عسل تقلبی گذاشتید)
من خودم چندین ساله دارم عسل طبیعی استفاده میکنم و از یکی از بستگان همیشه خریداری میکنم.. بنظرم بهترین راه فهمیدن عسل طبیعی از غیر طبیعی در همان محل خرید مزه کردن عسل هست والا کی با وسایل آزمایشگاهی میره خرید..و مهم اینه که از آشنا بخری چون بهر حال ممکنه آدم اشتباه که وجنس خوب نخره..در ضمن عسل خوبو با کیلویی 45 -50 هزار تومان هم میشه خرید..