به اون دوست عزیزی که گفت خوزستان همش بیابونه،میگم حتما یه سفر بیا تا کوه ها و رودخونه ها و دشتشم ببینی، شهرایی مثل ایذه،اندیمشک،دزفول،،،ممنون همه راهنمایی های عالیتون.
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
به اون دوست عزیزی که گفت خوزستان همش بیابونه،میگم حتما یه سفر بیا تا کوه ها و رودخونه ها و دشتشم ببینی، شهرایی مثل ایذه،اندیمشک،دزفول،،،ممنون همه راهنمایی های عالیتون.
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
سلام دوستان عسل صد در صد طبیعی عسلی است که انسان در ان دخالت نداشته باشد مثل عسل کوهستان که معمولا در لای کمر و تنه درختان درست میشود که شاید در کل ایران هزار کیلو از این عسل نباشد این نوع عسل در بعضی نقاط استان ایلام بوسیله افراد ماهر وصغره نورد جمع اوری میشود که کیلویی حدود چهارصد هزار بفروش میرسد
موارد بالا به این ترتیب نقض و با تکمیل می گردد:
1.ریختن عسل در آب سرد: این روش اعتباری ندارد زیرا به عنوان مثال عسل مرکبات دارای رطوبت 18 درصدی است و بسار راحت حل می شود ولی عسل یونجه درصد رطوبت پایین تری دارد و دیرتر حل میشود.
2.رس زدن عسل: علم و تجربه ثابت کرده است به طور کلی همه عسل های خالص و طبیعی که زنبور عسل تولید کرده است شکرک می زند ولی باز هم بسته به نوع عسل بلورهای ایجاد شده متفاوت است و ممکن است از مربا نرم تر یا درشت تر باشد.
بقیه موارد شامل مزه، عطر و بو ، حل شدن در دهان و ابزار بدنی به دلیل تنوع روش های ایجاد عسل تقلبی دیگر اعتبار ندارد.
شما یک مسلمان واقعی هستید.
احتمالا هم ازمایشگاه عسل داری.
تمام راهای دور زدن باز گذاشتی . و با فروشنده ها نهایت همکاری دارید.
تمام مملکت پر است از افرادی مثل شما.
مرتضی عبدیان
۱۴:۲۷ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
به علت وجود روش های متنوع در تولید عسل مصنوعی و غیر طبیعی، تشخیص آن با روش های دیدن، چشیدن، عطر و طعم، میزان محلولیت در آب، سوزاندن و ... غیر ممکن بوده و فقط به عهده آزمایشگاه می باشد.
بهترین،موثرترین و راحت ترین آیتم جهت تعیین طبیعی بودن عسل اندازه گیری درصد ساکارز می باشد. ساکارز (قند معمولی) یکی از مواد شیمیایی طبیعی است که به عنوان شکر و قند از آن استفاده می شود. در ساختار طبیعی عسل، تعدادی قند وجود دارد که یکی از آنها ساکارز می باشد. طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور میزان ساکارز عسل بسته به نوع آن بین 2 تا 15 درصد می باشد و بیشتر از حد استاندارد آن نشانگر تقلبی بودن عسل می باشد.
شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی بدهید تا شما را از طبیعی بودن آن مطمئن کند.
سلام فقط از یک نفر بگیرید که قابل اعتماد باشه چون این روز ها موم ها رو با شربت دست ساز پر میکنند و بعد توی کندو میگذارند تا زنبور روی ان را پلمب کند اگر دیدید با موم ان میفروشند وتمام خانه های موم
کاملا پر بود جای شک داره
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
به نظر من عسل صددرصد طبیعی خیلی کم یاب، کندو داران اکثریت برای کمک به زنبورهاشون حداقل یک پارچه آب شکر میریزن تو کندو مثلا اگر چندروز پشت سرهم بارون باشه،،همین که بدونید عسلی ک خریداری کردید هفتاد درصد طبیعی هست یعنی اصله،،،،،عسل طبیعی تو فریز معمولی خونه شکرک نمیزنه،وقتی با قاشق با فاصله میریزید قطع نمیشه امتداد داره ،زیادی ام نباید روشن باشه،تو دهن زود آب میشه و مزه گل و بوی خاصی میده،شیرینیش دل نمیزنه،،سپاسگذارم
1.ریختن عسل در آب سرد: این روش اعتباری ندارد زیرا به عنوان مثال عسل مرکبات دارای رطوبت 18 درصدی است و بسار راحت حل می شود ولی عسل یونجه درصد رطوبت پایین تری دارد و دیرتر حل میشود.
2.رس زدن عسل: علم و تجربه ثابت کرده است به طور کلی همه عسل های خالص و طبیعی که زنبور عسل تولید کرده است شکرک می زند ولی باز هم بسته به نوع عسل بلورهای ایجاد شده متفاوت است و ممکن است از مربا نرم تر یا درشت تر باشد.
بقیه موارد شامل مزه، عطر و بو ، حل شدن در دهان و ابزار بدنی به دلیل تنوع روش های ایجاد عسل تقلبی دیگر اعتبار ندارد.
احتمالا هم ازمایشگاه عسل داری.
تمام راهای دور زدن باز گذاشتی . و با فروشنده ها نهایت همکاری دارید.
تمام مملکت پر است از افرادی مثل شما.
بهترین،موثرترین و راحت ترین آیتم جهت تعیین طبیعی بودن عسل اندازه گیری درصد ساکارز می باشد. ساکارز (قند معمولی) یکی از مواد شیمیایی طبیعی است که به عنوان شکر و قند از آن استفاده می شود. در ساختار طبیعی عسل، تعدادی قند وجود دارد که یکی از آنها ساکارز می باشد. طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور میزان ساکارز عسل بسته به نوع آن بین 2 تا 15 درصد می باشد و بیشتر از حد استاندارد آن نشانگر تقلبی بودن عسل می باشد.
شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی بدهید تا شما را از طبیعی بودن آن مطمئن کند.
کاملا پر بود جای شک داره