به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، محمود صادقی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه زائران پیاده به محورها و ایستگاههای بینراهی در حوالی شهر نزدیک میشوند، بنابراین مدیران و کارشناسان بهداشتی و درمانی، باید محلهای پخت و پز و استراحت زائران را تحت نظارت قرار دهند.
دبیر ستاد جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هماکنون بیش از 150 ایستگاه بین راهی و محل اسکان زائران پیاده در استان خراسانرضوی تحت نظارتهای بهداشتی و درمانی قرار دارند، گفت: مسئولان ایستگاههای بین راهی و ستادهای اسکان داخل شهری، باید رعایت مسائل بهداشتی را در اولویت قرار دهند./ع