مازندران /

تولید 2 میلیون تن مرکبات در مازندران

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان تولید مرکبات دراستان به دو میلیون تن در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی رسیده که این از افتخارات مازندران است.

ابطالی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود:پیش‌بینی مرکبات امسال یک ‌‌میلیون و 850 تن بوده که میزان تولید به دو میلیون تن رسیده است.

وی به تولید و برداشت 600 هزار تن نارنگی اشاره وتصریح کرد: تولید نارنگی به بالاترین مقدار خود در یک دهه گذشته رسیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی با بیان این‌که سبززدایی با رنگ‌افزایی فرق دارد،گفت: وقتی محصول قابلیت خوراکی خود را دارند با استفاده از گازهای استاندارد سبزینه آن را برداشت می‌کنیم که این در همه دنیا امری عادی است.

ابطالی افزود: تا به حال تصور می‌شد که نارنگی قابل ذخیره شدن نیست اما مؤسسه مرکبات دستورالعملی را طراحی کردند که می‌توان نارنگی را بیش از پرتقال نگهداری کرد بدون این‌که طعم آن عوض شود.

وی بابیان این‌که 32 رقم جدید انواع مرکبات وارد شده است،تصریح کرد: بخش زیادی از این ارقام پرتقال است و این رقم مرکبات این ویژگی را دارد که با کم شدن محصول، رشدشان زیاد نمی‌شود و تامسون به دلیل باز بودن ناف مستعد پوسیدگی در باغ و در زمان ذخیره‌سازی است که این ارقام جدید این ویژگی منفی را ندارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی تأکید کرد: با اصلاح باغ‌های پرتغال و استفاده از ارقام و شیوه‌های مدرن و با برنامه‌ریزی، تولید مرکبات در سال‌های آینده به 35 تن می‌رسد/س

برچسب ها: تولید ، مرکبات ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.