به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، احساس سوزش در قسمت تحتانی قفسهسینه همراه با ترشکردن و احساس تلخی در دهان و گلو را در اصطلاح عامیانه «سوزش سر دل» میگویند. البته به این بیماری، «بازگشت اسید معده به مری» نیز گفته میشود. ـ افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس نباید تخممرغ، غذایهای چرب و سرخکرده، پیتزا و غذاهای آماده، چای، قهوه، مرکبات، ادویهها، غذاهای سنگین و حجیم، نوشابه، گوجهفرنگی یا آب گوجهفرنگی مصرف کنند.
ـ قهوه میتواند موجب سستشدن مری و برگشت اسید معده شود. از سویی دیگر، ممکن است کافئین، مخاط ریه را تحریک کند و در بین کسانی که مبتلا به ریفلاکس معده هستند، باعث التهاب ریه شود.
ـ افراد مبتلا باید از تمام نوشیدنیهای گازدار اجتناب کنند؛ زیرا این نوشیدنیها احتمال نفخ را افزایش میدهد و نفخ نیز روی اسفنکتر مری تأثیری منفی دارد.
ـ بعضی از بیماران نیز به مصرف شیر حساسیت نشان میدهند؛ زیرا شیر حاوی چربی، پروتئین و کلسیم است؛ سه عنصری که باعث تحریک و تولید اسید معده میشود.
ـ بعضی از پزشکان براین اعتقادند که مصرف ادویهها و گیاهان معطر توانایی تحریک بیشتر مخاط مری را دارند و احساس سوزش معده را تشدید میکنند.
بنده جوان 32 سالم که بمدت 11 سال به بیماری ریفلکس موجه ام وباتوجه به تغییر عادت زندگی و مسائل مختلف همچنان مشکلم بیشتر میشود والان چاره ای جز جراحی به ذهنم نمیرسه اگر خواننده های محترم و همچنین مسولان این بخش از سایت پزشک حاذق در زمینه جراحی سراغ دارن به من خبر دهند تا شاید سبب خیر شوند.
خدا خیرتان دهد
چند برگ نعناع آخر غذا در کم کردن یا از بین بردن این سوزش خیلی موثره.