در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامعلی چنگلوایی، رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش بهبهان گفت: با هدف احیای طبخ غذاهای سنتی و محلی و ترویج سفرههای ایرانی، جشنواره غذاهای بومی-محلی با شور و استقبال سوادآموزان برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره، ۵۰ شرکت کننده غذاهای محلی و اصیل ایرانی و بهبهانی را با تزیینات زیبا ارائه دادند.
چنگلوایی در پایان یادآور شد: آشنایی با روشهای تغذیه سالم، ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و سنتی، تشویق بانوان به آشپزی و طبخ غذای خانگی، ایجاد نشاط در بین سوادآموزان از اهداف دیگر برگزاری این جشنواره است.
گفتنی است، جشنواره غذاهای بومی-محلی با تلاش مدیریت مرکز یادگیری محلی شهید احسان فتحی شهرستان در این مرکز برگزار شد.
انتهای پیام/م