مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از پیش بینی تولید ۵۲ هزار تن گوشت سفید امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت:پیش بینی می‌شود امسال این شهرستان با تولید ۵۲ هزار تن گوشت سفید بیش از ۱۸ درصد تولید گوشت سفید مازندران را به خود اختصاص دهد.

وی افزود:به منظور تولید و ایجاد در عرضه وتقاضا در بازار این شهرستان با داشتن ۳۶۲ واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی ۵ میلیون و ۵۷۶ هزار قطعه جوجه در هر دوره پرورش ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار هدف عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: پرورش دهندگان جوجه گوشتی برای درخواست جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت نام کنند.

اسلامی با اشاره به مزایای گوشت سفید افزود: گوشت مرغ یکی از مهم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.

وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده غذا‌هایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند می‌توانند از بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.
انتهای پیام/س
 


تولید بیش از ۱۸ درصد تولید گوشت سفید مازندران در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.