شادی و نشاط در اسلام/ انسان باید در همه‌ی مسائل اهل تقوا باید

خطیب نماز عید قربان اراک گفت: شادی و نشاط در اسلام مورد توجه قرار دارد و کسانی که آن را درک نمی‌کنند به انحراف کشیده می‌شوند.

شادی و نشاط در اسلام/ انسان باید در همه‌ی مسائل اهل تقوا بایدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ نماز عید سعید قربان در روز دوشنبه ۲۱ مردادماه ۱۳۹۸ در ساعت ۷:۰۰ در مصلی بیت المقدس اراک اقامه شد و حجت الاسلام حسینی پور، امام جمعه موقت اراک در خطبه‌های نماز عید قربان اراک با بیان اینکه امروز یکی از اعیاد رسمی در عالم اسلام می‌باشد گفت: بحث نشاط و شادی در اسلام مورد توجه است که حق آن ادا نشده است. برای بسیاری از افراد قابل درک نیست که شادی و نشاط به چه معناست و لذا منحرف شده اند.

حجت الاسلام حسینی پور افزود: خطا‌های زیادی در مجالسی که برای شادی و نشاط برگزار می‌شود وجود دارد و متاسفانه پشتیبانی هم از برگزاری اینگونه مجالس می‌شود که باید اهل تحقیق و اهل قلم حق آن را ادا کنند که از نظر اسلام عید چه مفهومی دارد.

او بیان کرد: یکی از اعیاد بسیار بزرگ در بین چهار عید رسمی امروز است و عید دیگر جمعه است که در هر هفته داریم که از عید قربان و عید فطر بالاتر است گرچه افراد زیادی به عید فطر بسیار اهمیت می‌دهند، اما از نظر آموزه‌های دینی، جمعه که یکی از اعیاد رسمی عالم اسلام است از عید فطر و قربان بالاتر است و عید دیگر عید اکبر است که در انتظار آن هستیم.

خطیب عید قربان گفت: دعای ندبه عمل مشترک در بین همه‌ی اعیاد است و در همه‌ی عید‌ها ما باید منتظر بزرگترین شخصیت عالم وجود زمان، حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (عج) باشیم و آماده بشویم برای آن زمان و تدارک ببینیم برای زمان ظهور که بحمدالله مردم ولایتمدار ایران اسلامی به خوبی در دوران چهل سال گذشته به فراهم کردن زمینه ظهور توجه داشته اند.

وی با بیان اینکه روز عرفه از دیگر اعیاد بزرگ اسلامی است گفت: دعای عرفه امام حسین را در اعیاد بزرگ می‌خوانیم که این دعا از جمله دعا‌هایی است که نباید سالی یک مرتبه بلکه هر فرصتی که پیش آمد فرازی از آن را بخوانیم و به جمله‌های آن فکر کنیم و از آن استفاده کنیم.

وی ادامه داد: هر روز برای کسی که در آن روز گناه نکند عید است و هر روز برای جامعه‌ای که در آن گناه نشود عید اجتماع است.

تقوا به معنای اعتقاد کامل به دستورات اسلام

حجت الاسلام حسینی پور بیان کرد: انسان باید در مسائل فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اهل تقوا باشد و تقوا به معنای اعتقاد و ایمان کامل به همه‌ی دستورات اسلام و سعی به عالم شدن در همه زمینه‌ها و عمل به آن‌ها بر مبنای وظیفه و انتشار آن است.

وی ادامه داد: ما در دو میدان باید حضور همه جانبه و پررنگ داشته باشیم اول در میدان خودسازی که باید خودمان را در جامعه ببینیم، ولی برخی دیگران را می‌بینند و این از اموری می‌باشد که باید همیشه مدنظر داشته باشیم و فکر کنیم و راه خود را به خوبی طی کنیم.

وی میدان داری اجتماعی در همه‌ی عالم وجود را از دیگر میدان‌هایی برشمرد که باید در آن حضور داشته باشیم و گفت: بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت کرد و قیامی بوجود آورد که این قیام هنوز هم قدرش ناشناخته است و باید سالیان دراز دیگری بگذرد تا همه‌ی عالمیان ارزش آن را بفهمند.

امام جمعه موقت اراک با اشاره به مسائل و مشکلات دوران پهلوی گفت: بزرگان ما در زندان‌های مخوف دوران طاغوت هر روز و شب شکنجه می‌شدند، اما امروز می‌بینیم این نظام در همه‌ی عالم مقتدر ایستاده است و قدرتس نیست که در مقابل این نظان زانو نزده باشد البته دشمن تلاش می‌کند و دشمنی خود با این نظام مقدس را دارد.

او افزود: دشمنان در طول یکسال تمام قدرت خود را به کار می‌گیرند برای منزوی کردن اسلام ناب محمدی و تمام همت خود را به کار میگیرند تا کشور‌های ضعیف با آن‌ها همراه شوند.

انتهای پیام/ ر

خطبه‌های نماز عید قربان در اراک

برچسب ها: مناسبت های مذهبی ، حج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.