تولیدسالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز در البرز

مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز گفت: در استان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت گوساله و گوسفندی تولید می‌شود.

مهرداد عبدالملکی ،مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان البرز  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: تولید گوشت قرمز استان ۱۲ هزار تن در سال که ازاین میزان ۱۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز گوساله و ۱۸۰۰ تن گوشت بره می‌باشد.

عبدالملکی افزود: میزان نیاز به گوشت قرمز در استان ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن در سال است  که ازاین میزان نیاز به گوشت قرمز بره ۱۱ هزار و ۳۴۰ تن و گوشت گوساله ۲۱ هزار و ۶۰ تن می‌باشد که بر اساس مصرف سرانه و میزان نیازتعیین شده.

 او با اشاره به  اینکه میزان نیاز استان به واردات گوشت قرمز بره ۹ هزار و ۵۴۰ تن است گفت: میزان نیاز استان به واردات گوشت گوساله نیز  ۱۰ هزار و ۸۶۰ تن است.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه تهسیلات برای خرید دام، علوفه و احداث دامپروری به اندازه کافی است افزود: میزان تهسیلات  پرداختی در سال ۹۸ به ۷۷ فقره پرونده رسیده است.  

عبدالمکی گفت:جهت توسعه صنعت دامپروری یک پرداخت تسهیلات کم بهره، اصلاح نژاد دام، بهبود مدیریت تغذیه جهت کاهش هزینه‌های  تولید است.

او افزود: در حال حاضر در استان البرز ۷۱ هزار و ۲۱۰ راس گاو صنعتی مولد و ۳۵ هزار و ۶۶۸ راس دام گاو آمیخته، ۳۲۹ هزار و ۶۰۰ راس گوسفند مولد و ۴۳ هزار و ۴۰۰ راس دام بز مولد داریم.

انتهای پیام / ر. م 

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.