۱۰ روش برای افزایش طول عمر گل‌های تازه

در این مطلب به شما راهکار‌های افزایش طول عمر گل‌های تازه را آموزش می‌دهیم.

10 روش برای افزایش طول عمر گل های تازهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما می‌دانیم که هیچ چیز به اندازه یک گلدان از گل‌های طبیعی و تازه، فضای خانه را دلنشین و جذاب نمی‌کند. مسلما هر کسی از دیدن یک گلدان زیبا از گل‌های رنگارنگ حس آرامش و نشاط می‌کند.

اگر هم که به دنبال یک فضای عاشقانه هستید، قطعاً گل های طبیعی انتخاب مناسبی خواهند بود. اما مشکلی که این گلهای ساقه بریده دارند، عمر کوتاه آنهاست. برای تازه نگه داشتن گل طبیعی در خانه روش های جالب و شاید هم عجیبی وجود دارد که در این مطلب با آنها آشنا می شویم.

۱-راز تازه نگه داشتن گل‌های شاخه بریده و جلوگیری از پژمرده شدن گل ها، به حداقل رساندن باکتری‌های موجود در آب و همچنین تغذیه گل مانند زمانی است که بریده نشده بود.

به همین دلیل معمولا استفاده از یک ضدعفونی کننده خفیف و شکر برای تازه نگه اشتن دسته گل پیشنهاد می‌شود. اما راه‌های دیگری هم وجود دارد که با به کاربردن آن‌ها مدت طولانی تری گل‌ها را تازه نگه دارید و پژمردگی آن‌ها را به تأخیر بیندازید.

۲- از یک فنجان به عنوان گلدان استفاده کنید. گل‌هایی که ساقه‌های کوتاهی دارند یا ساقه‌های آن‌ها شکسته است را دور نریزید. در عوض می‌توانید آن‌ها را در یک فنجان بچینید. ساقه‌های آن‌ها را با کش مو کوچکی ببندید تا در فنجان از هم جدا نشوند و عوض کردن آب نیز آسان‌تر شود.

۳- گل‌ها را با آویزان کردن رو به پایین آن‌ها در فضایی سرد خشک کنید. با بستن ساقه گل‌ها با روبان و آویزان کردن دسته گل یا تاج گلتان از میخ، گوشه قاب عکس‌ها یا جا کلیدی می‌توانید تغییری در دکوراسیون خانه خود نیز ایجاد کنید.

۴- با انداختن سکه‌ای در گلدان، آب گلتان تازه‌تر باقی می‌ماند. مسی که در سکه‌ها وجود داد با اسیدی کردن محیط از رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها جلوگیری می‌کند.

۵- از آب جوش استفاده کنید! بله، واقعاً! شما با این ترفند می‌توانید گل‌های رز را مدت طولانی‌تری نگه دارید. ساقه گل را با زاویه ببرید و قبل از قرار دادن گل در گلدان، بر انتهای ساقه بریده شده، آب جوش بریزید.

۶- بریدن کمی از انتهای ساقه در هر روز خوب است و باعث می‌شود که گل‌ها میزان ثابتی از مواد غذایی و آب دریافت کنند.

گلفروشان می‌گویند برای بریدن ساقه‌ها قیچی ساقه‌ها را له می‌کند و به انتهای ساقه آسیب می‌زند و نمی‌گذارد که گل از گلدان آب جذب کند.

۷- از چاقوی بسیار تیزی برای پاک کردن ساقه استفاده کنید. برای ساقه‌های چوبی و کلفت تر، می‌توانید از قیچی باغبانی تیز استفاده کنید.
اگر گل‌ها را زیر آب نمی‌برید، بعد از بریدن فوراً داخل آب بگذارید. تا زمانیکه آن‌ها را در گلدان بگذارید و مرتب کنید بهتر است آن‌ها را داخل آب تازه و تمیز بگذارید.

۸- از آنجائیکه گل‌های شاخه بریده دیگر از طریق ریشه هایشان مواد غذایی را دریافت نمی‌کنند، شما باید به آن‌ها غذا بدهید. این باعث می‌شود که غنچه‌ها باز شوند.
راه حل‌های خانگی برای این کار وجود دارد، ولی گلفروشان توصیه می‌کنند که از بسته‌های غذای گیاهان استفاده کنید. وقتی گل‌های شاخه بریده می‌خرید، از این مواد غذایی نیز برای آن‌ها بخرید.

۹- علاوه بر مواد غذایی، اضافه کردن کمی وایتکس – حدود ربع قاشق چایخوری برای هر ۴۷۳ سی سی آب کافی است و آب را تمیز و صاف نگه می‌دارد و میکروارگانیسم‌های مضر را از آب دور می‌کند. ولی وایتکس زیاد می‌تواند به گلی که قصد دارید از آن مراقبت کنید، آسیب می‌زند.

۱۰- تقریباً همه گل ها، علاوه بر کشیدن آب از طریق ساقه ها، از بخار آب در طول روز استفاده می‌کنند. پس از پاشیدن آب به آن‌ها دریغ نکنید.
در نهایت گل‌های شاخه بریده عمر بیشتری خواهند داشت اگر در دمای پایین و در مکان سرد نگهداری شوند. یادتان باشد که گلفروشان گل‌ها را در یخچال‌های بزرگ نگهداری می‌کنند.

گردآوری: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: گل ، ساقه ، مواد غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.