رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک خبر داد:

راه‌اندازی مرکز تشخیص بیماری کرونا

مطلبی گفت: مرکز تشخیص بیماری کرونا بر اساس استاندارد‌های سازمان بهداشت جهانی ایجاد شده و از استاندارد بالایی برخوردار است.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بر اساس ماموریتی که از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه مقابله با ویروس کرونا به این پژوهشگاه محول شده، موظف گردید تا با ایجاد کارگروه‌های علمی از موازی کاری تحقیقات جلوگیری کند و در راستای تولید کیت و انجام آزمایش‌های تشخیصی در برابر کرونا اقداماتی انجام دهد.

مصطفی مطلبی، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در این خصوص گفت: با توجه به نقشی که وزارت علوم به پژوهشگاه محول کرده در حال حاضر ۳ اقدام را در پیش گرفته‌ایم.
 
او در خصوص اولین اقدام این پژوهشگاه گفت: اولین اقدام ما با توجه به نیازی که وزارت بهداشت اعلام کرده بود راه‌اندازی مرکز تشخیص بیماری کرونا بود که موفق شدیم از ۲۸ اسفند آن را افتتاح کنیم.
 
مطلبی ادامه داد:  این مرکز تشخیص مولکولی بخش‌های مختلفی دارد که تجهیز شده و در حال بهره‌برداری است و پس از بازدید نماینده وزارت بهداشت، مجوز شروع به کار آن صادر شده است.
 
او افزود: این مرکز تشخیصی بر اساس استاندارد‌های سازمان بهداشت جهانی ایجاد شده و از استاندارد بالایی برخوردار است. این مرکز تشخیص کرونا، مشغول به کار است و نمونه‌ها را از مراکز درمانی وزارت بهداشت تحویل می‌گیرد و ظرف ۲۴ ساعت نتایج را اعلام می‌کند.

رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به ظرفیت این مرکز تشخیص کرونا گفت: ظرفیت تعداد آزمایش‌ها می‌تواند در صورت نیاز، حتی به هزار مورد افزایش یابد.

تشکیل کارگروه‌های پژوهشی با همکاری محققان ایرانی در سراسر دنیا

مطلبی با اشاره به دیگر اقدام پژوهشگاه تصریح کرد: توانستیم ۹ کارگروه علمی را در این پژوهشگاه تشکیل دهیم تا تحقیقات به صورت تخصصی و بدون موازی‌کاری در سراسر کشور انجام گیرد. همچنین کارگروه‌ها می‌توانند در تکمیل تیم‌های تحقیقاتی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها کمک کنند.
 
او ادامه داد: این کارگروه‌ها در زمینه‌های تولید واکسن و دارو، تولید کیت تشخیصی کرونا، ردیابی ژنتیکی کووید ۱۹، فاکتور‌های مهارکننده ویروس کرونا و تقویت کننده سیستم ایمنی، سلول و ژن درمانی در جهت درمان کرونا، اپیدمولوژی کرونا، ارتباط درمان با پزشکی شخصی، تولید مواد ضد عفونی و راهکار‌های ضد عفونی نوین تشکیل شده است.
 
مطلبی ادامه داد: ۳ کارگروه دیگر در حال تشکیل است که تحقیقات در زمینه‌های مختلف با دانشگاه‌ها را به نتیجه برسانند.
 
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری یادآوری کرد: در این کارگروه‌ها علاوه بر مسئول کارگروه، حداقل ۵ نفر و یا بیشتر از متخصصان زبده پژوهشگاه و دانشمندان ایرانی کشور و خارج از کشور فعالیت می‌کنند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی صادقی
۱۱:۴۹ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
ممنون ازدانشمندان اندیشمندان ومدافعن سلامت.جهت تلاش برای سلامتی همنوع خود جانشان رابه خطرمیاندازند.درسراسرگیتی برایشان ارزوی موفقیت وسلامتی دارم.مصطقی صادقی ازالموت غربی روستای زناسوج
آخرین اخبار