درخواست تجمیع خدمات و اشتراک دیتاهای دستگاههای دارای خدمات مشابه در مدیریت مخاطرات

نشست مشترک رئیس و مدیران سازمان با رئیس و معاونین سازمان نقشه‌برداری کشور پیش از ظهر امروز در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل نجار ضمن تشکر از رئیس و مدیران سازمان نقشه‌برداری تاکید کرد: تداوم این نشست‌ها در تسریع همکاری‌های مشترک و نتیجه بخش بودن اقدامات تاثیر بسزایی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: امیدواریم با تشریک مساعی و بیان نظرات بتوانیم در نهایت به نقطه مشترک در زمینه رفع نا هماهنگی‌ها و پراکندگی اطلاعات که در کشور برسیم چراکه وجود اقدامات موازی در کشور به مدیریت واحد و اثربخشی مدیریت بحران لطمه وارد کرده است.

نجار با بیان اینکه اطلاعات آنجایی بکار می‌آید که درست، بهینه و به موقع بدست آمده و در جای مناسب بکارگیری شود گفت: پیشنهاد می‌کنم با تشکیل جلسه کارشناسی مشترک بتوانیم اطلاعات جمع آوری شده و نحوه استفاده از آن را مدیریت بحران مشخص نماییم.

وی تاکید کرد: توسط یک تیم مشترک از دو سازمان هزینه‌ها و امکانات مورد نیاز تاسیس یک مرکز پایش در دماوند را مورد مطالعات و برآورد کارشناسی قرار دهند تا بتوانیم این تجربه را در کشور‌های همسایه با وضعیت مشابه و از جمله سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو به اشتراک بگذاریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت داده‌های دقیق و مستند در حوادث طبیعی تصریح کرد: مطابق رهیافت‌های علمی و بازدید‌های میدانی بنده و تیم‌های اعزامی از سازمان مدیریت بحران کشور در سیل فروردین ماه ۹۸ مجموعا ۱۰ هزار واحد در کشور نیازمند بازسازی و نوسازی بود که این رقم با برآورد ۱۷۲ هزار واحد بار سنگینی را به دولت تحمیل کرد.

نجار تاکید کرد: حال آنکه اگر بخش اندکی از این تعهدات به هر دلیلی محقق نشود تا مدت‌ها به عنوان یکی از نقاط ضعف و چالش‌های دولت از آن یاد می‌شود در حالی که اگر بتوانیم وضعیت فعلی روستا‌ها و شهر‌های کشور داشته باشیم می‌توان در زمان وقوع حادثه با انطباق واقعیت با آنچه رخداده است میزان خسارات را به نحو چشمگیری کاهش داد.

دبیر ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران با بیان اینکه گاهی یک اقدام کوچک، اما بجا می‌تواند برکات بزرگی برای ما به ارمغان بیاورد اظهار داشت: مجموعا در کشور ۱۴۶ هزار کیلومتر رودخانه داریم که اگر در ابتدای این همکاری مشترک نقاط پرخطر شناسایی و از قبل به ما اعلام شود خسارات ناشی از سیلاب‌ها در کشور تا حد زیادی کاهش خواهد یافت.

در ابتدای این جلسه رئیس و معاونین سازمان نقشه برداری کشور به تشریح عملکرد و قابلیت‌های این سازمان در زمینه مدیریت بحران پرداختند و نقطه نظرات دو طرف مطرح شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار