فعالیت چهار واحد صنعتی تولید عرقیات در چهارمحال و بختیاری

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، از چهار واحد صنعتی تولید عرقیات در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: چهار واحد صنعتی تولید عرقیات در سامان، شهرکرد و بروجن و تعدادی کارگاه سنتی هم در مناطقی مانند چلیچه، سوادجان، لردگان، پردنجان و بلداجی فعال است.

او با بیان اینکه بیشتر کارگاه‌های سنتی گلاب گیری جزو مشاغل خانگی محسوب می‌شود افزود: بعضی واحد‌ها در استان برای خودشان و یا به صورت سفارشی اقدام به اسانس گیری از گل محمدی می‌کنند.

فتاحی با اشاره به اینکه خشک کردن گل محمدی ماندگاری آن را افزایش می‌دهد و بازار بهتری از عرقیات نیز دارد اضافه کرد: خشک کردن گل با استفاده از دستگاه سبب از بین رفتن بوی گل و کاهش کیفیت آن می‌شود.


بیشتر بخوانید: برداشت گل محمدی از مزارع چهارمحال و بختیاری + تصاویر


او با تأکید بر اینکه کسری صنایع تبدیلی در بحث گلاب گیری در استان وجود ندارد و ظرفیت کارخانه‌ها بیشتر از محصول تولیدی است ادامه داد: با این حال ما در این زمینه نیاز به فناوری (تکنولوژی) داریم، ورود شرکت‌های دانش بنیان به بحث گل محمدی می‌تواند پیشرفت‌های بیشتری در زمینه فرآوری گل محمدی به دنبال داشته باشد.

فتاحی با اشاره به اینکه به طور تقریبی از هر سه تن گل محمدی یک کیلوگرم اسانس تولید می‌شود گفت: گل محمدی به دلیل کاربرد‌های زیاد آن در صنایع مختلف ارزش اقتصادی بالایی دارد ما نیز باید به دنبال افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی باشیم.

او با بیان اینکه هم اینک متقاضیان زیادی برای راه‌اندازی واحد‌های تولید عرقیات و گلاب در استان وجود دارد افزود: حدود ۲۹ درصد تولید ناخالص و ۲۳ درصد اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار