کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدراتها

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کاهش مصرف کربوهیدراتها نظیر قند، شکر و مواد نشاسته‌ای به کنترل ویروس کرونا کمک می‌کند.

دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگان‌ها از جمله ریه آسیب می‌رساند.

او  افزود: مصرف میوه و آبمیوه‌ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست باید به میزان متعادل مصرف شود.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین ضروری است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی را کاهش داده از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذایی‌مان بیشتر استفاده کنیم.

او بیان کرد: انواع سوپ سبزیجات،مصرف سبزیجات تازه معطر و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعده‌های منظم مصرف شود و از بسیار کم خوردن یا پرخوری خودداری کنیم.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار