محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از فعال شدن ۴۰ گروه بازرسی و کارشناسان دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام و نذورات عید قربان خیر داد.
وی افزود: با توجه به فرا رسیدن عید قربان و ادای نذورات قربانی، توصیه میشود که هم استانیها نکات ایمنی و بهداشتی را در این خصوص رعایت و از ذبح گوسفند در منازل مسکونی خود خودداری کنند.
بیشتر بخوانید
اسدی ادامه داد: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی با نظارت بر سلامت دام و ارائه توصیههای بهداشتی، از بروز بیماری پیشگیری و ذبح قربانی بدون مشکل انجام میگیرد.
وی اضافه کرد: علاوهبر گروههای سیار، کشتارگاههای استان نیز باز هستند و به مردم استان خدماترسانی میکنند.
اسدی گفت: در زمان ذبح قربانی، باید افراد از عینک و دستکش استفاده کنند و پس از آن باید گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت و امعاء و احشام به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود.