سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایده های قابل تجاری سازی از اولویت های فناوری در کشور است

ایده های قابل تجاری سازی از اولویت های فناوری در کشور و عامل ارتقا نظام اقتصاد کشوری خواهد بود.

فرهاد طبا طبائی مدیر گروه ارگونومونی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: سبک پیشنهادی وزارت بهداشت در قالب مراکز رشد، داشتن فردی با ایده قابل تجاری شدن است که این موضوع نه تنها افراد دانشجو و پژوهشگر، بلکه به نگرش افراد عام ولی خلاق هم توجه خواهد داشت.
وی حمایت مالی از دانش پژوهان توسط دانشگاهها و مراکز پژوهشی را از اولویت های سیاستگذاری مراکز تحقیقاتی عنوان کرد.
طباطبائی در ادامه افزود: بازاریابی مراکز فروش و مشاوره برحسب نیاز جامعه و مخاطب شناسی از دیگر مباحثی است که در تجاری سازی موثر خواهد بود.
وی همچنین اذعان داشت: نیمه عمر جدید محصولات حاصل از فناوری متناسب نیاز سنجی، کوتاهتر خواهد شد که این قضیه برگرفته از پرورش ایده های جدید در ذهن است.
طباطبائی گفت: در حال حاضر هشت واحد فناور مستقر داریم که متناسب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی باید به تجاری سازی ایده ها و فروش ابزارهای متناسب با عرصه روانشناسی گام برداشت./عط
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.