سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

جذب 800 پژوهشگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا پایان برنامه پنجم

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جذب 800 پژوهشگر و پشتیبان پژوهشگر تا پایان برنامه توسعه در این دانشگاه خبر داد .

 .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محسن تفقدی با بیان اینکه این تعداد از پژوهشگران در قالب دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضاء هیئت علمی جذب می شوند اظهار داشت : در این راستا ایجاد دوره های دکترای پژوهشی در شش مرکز تحقیقاتی دانشگاه از جمله ايمونولوژي، سم شناسي پزشکي، علوم دارويي و نانوفناوري و پذیرش دانشجو در این زمینه از جمله اقداماتی است که در راستای دستیابی به اهداف دانشگاه صورت گرفته است.

وی جذب اعضاء هیئت علمی پژوهشی را از دیگر برنامه های دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد : تا کنون 15 عضو هیئت علمی پژوهشی به منظور فعالیت در مراکز تحقیقاتی دانشگاه جذب شده اند که این تعداد در 9 مرکز تحقیقات دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بر اساس برنامه پنجم توسعه تولید مقالات این دانشگاه باید به دو هزار عنوان در سال برسد خاطر نشان کرد : دستیابی به اهداف برنامه پنجم توسعه با تامین نیروهای پژوهشگر مقدور خواهد بود.

تفقدی ورود به رتبه بندی ESI از دیگر تعهدات دانشگاه در برنامه پنجم توسعه برشمرد و خاطر نشان کرد : برای ورود به این رتبه بندی که دانشگاههای یک درصد جهان را شامل می شود تعداد مقالات نمایه شده در ISI ، کیفیت مقالات استنادی ، نسبت استنادات به مقالات و همچنین ضریب H شاخصهایی است مورد ارزیابی قرار می گیرد./س 

برچسب ها: دانشگاه ، پزشکی ، مشهد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.