به گزارش 
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، صدیقه پیروان کارشناس نظارت بر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره روزه داری و رفع تشنگی گفت: نوشیدن
 آب همراه با غذای سحر به خصوص  مابین غذا  نه تنها عطش را رفع نمی کند بلکه باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم غذا می شود.  
وی ادامه داد: روزه داران باید در ماه مبارك رمضان سدی در بدن خود بسازند كه بتوانند آب و مواد غذایی را كه در سحر مصرف شده است، به صورت یكنواخت و دائم در طول روز به قسمت های مختلف بدن برسانند که این امر تنها با مصرف مواد غذایی غنی از 
فیبر شامل سبزیجات و میوه ها، امكان پذیر است  
وی افزود: مصرف میوه هنگام سحر، علاوه بر مقاومت بیشتر در مقابل تشنگی، باعث رفع مشكل یبوست نیز می شود. میوه ها سرشار از فیبر هستند و قند موجود در آنها در حالت خالص و بدون فیبر دیرتر از قندهای ساده جذب می شود تا فرد دیرتر احساس گرسنگی كند.  
مهندس پیروان بیان کرد:  مصرف سالاد كاهو نیز به دلیل داشتن آب و فیبر فراوان و برای كاهش احساس تشنگی بسیار موثر است. مصرف هندوانه و شربت خاک شیر هم به میزان زیادی از تشنگی جلو گیری می کند.  
وی در پایان خاطر نشان کرد: روزه داران باید به اندازه كافی چای كم رنگ،  شیر و آب میوه مصرف كنند تا در طول روز دچار كم آبی نشوند./عط