سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف سیر مانع از ابتلا به سندرم متابولیک می شود

نتایج مطالعات اخیر پژوهشگران حاکی از اثر محافظتی سیر در ابتلا به سندرم متابولیک و پیشگیری از ابتلا به چاقی شکمی، پرفشاری خون، اختلال در چربی خون و قند خون است.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، سمانه عزیزی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن بیان این مطلب گفت:  استفاده از ادویه جات و گياهان علفي مثل آويشن، سير، نعنا و رزماري به غذا، علاوه برحفظ وزن، در جلوگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان، کاهش فشار خون، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نیز موثر است.

سمانه عزیزی با بیان اینکه ادویه جاتی مانند زنجبیل، جوز، دارچین و فلفل برای کاهش فشارخون مفید هستند، ادامه داد: رزماری یک آنتی اکسیدان است که براي پيشگيري از ابتلا به سرطان و تقويت حافظه مفيد است.

این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اظهار کرد: متخصصان جایگزین کردن مواد مضری مانند قند، نمک و چربی را با این ادویه ها و گیاهان علفی برای بهبود سلامت افراد، به ویژه بيماران ديابتي يا مبتلا به پرفشاري خون توصيه مي كنند./ح
برچسب ها: سیر ، سندرم ، متابولیک ، فشازخون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.