سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حماس حمله نظاميان صهيونيست را به کشتي حامل فعالان محکوم کرد

جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) شنبه حمله رژيم صهيونيستي را به کشتي فنلاندي حامل فعالان طرفدار فلسطين محکوم و آن "راهزني" دانست.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل ازخبرگزاري فرانسه ؛ حماس در بيانيه اي در پايگاه اينترنتي خود اعلام کرد :« حماس به شدت حمله آشکارا به کشتي فعالان با نوار غزه را محکوم مي کند و آن را راهزني با هدف تشديد محاصره ملت فلسطين مي داند .

حماس افزود اين جنبش از تلاش ها و همبستگي اين فعالان تمجيد مي کند و تاکيد دارد اين حمله اشغالگران و جنايت آنان بر ضد فلسطينيان نوار غزه تنها موجب مي شود ملت فلسطين به حقوق و اصول خود پايبندتر باشد.

حماس از سازمان همکاري اسلامي و اتحاديه عرب خواست به مسئوليت هاي خود در قبال لغو محاصره نوار غزه و پايان دادن به سختي هاي فلسطينيان در محاصره غزه عمل کنند. 
برچسب ها: حماس ، نظامی ، صهیونیست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.