سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسير قزوين-بويين زهرا به صورت بزرگراه درآمد

معاون ساخت و توسعه راهها از اتمام عمليات اجرايي بزرگراه قزوين-بويين زهرا خبر داد و گفت: با افتتاح 9 كيلومتر باقيمانده از اين بزرگراه و ميدان ورودي شهر بويين زهرا تمامي اين مسير كه به عنوان بخشي از كريدور شمال به جنوب كشور است .

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومي شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور، خيراله خادمي ضمن اعلام اين خبر افزود: اين پروژه به عنوان مسير تبادل بارهاي سنگين و مسافري بين محورهاي شرياني ذكر شده محل عبور بارهاي سنگين از بنادر جنوبي به بنادر شمالي و شمال غرب كشور قلمداد مي شود وعملا حلقه اتصال آزادراههاي تهران-قم، تهران-ساوه، تهران-قزوين-زنجان و قزوين-رشت محسوب مي شود به صورت بزرگراهي درآمده است.     
 
معاون ساخت و توسعه راهها گفت: با افزايش ترافيك عبوري و به منظور كاهش تصادفات احداث باند دوم راه اصلي قزوين-بويين زهرا به طول 55 كيلومتر در دستور كار قرار گرفت كه با بهره برداري از 46 كيلومتر آن در سال هاي گذشته، 9 كيلومتر از اين مسير باقيمانده بود كه با اعتبار 138 ميليارد ريال به انجام رسيد و امروز با افتتاح اين 9 كيلومتر و ميدان ورودي شهر بويين زهرا شاهد بهره برداري كامل از اين بزرگراه خواهيم بود.

خادمي يادآور شد: در احداث اين مسير با توجه به كشاورزي پر رونق منطقه و وجود تاسيسات زيرزميني و كارخانجات مختلف در حاشيه راه موجود و تلاقي مسير در چند نقطه با لوله هاي اصلي و فرعي گاز و نفت، موقعيت باند جديد با مدنظر قرار دادن ايجاد حداقل تخريب مستحدثات و اراضي كشاورزي در سمت راست و چپ محور موجود انتخاب و طراحي گرديد. /عب
 

برچسب ها: بزرگراه ، راه ، حمل و نقل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.