حميد شاه آبادي، معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفتگو با خبرنگار تجسمي 
باشگاه خبرنگاران  درباره كمبود بودجه معاونت هنري در سال جاري گفت: امسال تخصيص بودجه دولت براي دستگاه هاي مختلف به دلايل متعددي با دفتر بودجه سال همخواني ندارد.
 وي در ادامه گفت: هر سال تخصيص بودجه معمولاً كمتر از اعتبار تعيين شده بود اما اين رقم در بودجه سال 91  با محدوديت  بيشتري روبرو است.
وي اظهار داشت: عليرغم آنكه بودجه امسال بسيار كمتر از سالهاي گذشته است، تلاش شده تا كمترين تاثير را در برگزاري برنامه هاي هنري داشته باشد.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: البته با اين بودجه تاكنون فرآيند برگزاري جشنواره ها به سختي پيش رفته است.
معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در حقيقت بودجه سال 91 نسبت به آنچه كه مصوبه مجلس شوراي اسلامي بوده كمتر است.
 وي خاطر نشان كرد: اميدواريم كه با تامين اعتبارات معاونت برنامهريزي راهبردي رئيسجمهوري، بتوانيم به بخشي از تعهدات باقي مانده  خود نسبت به هنرمندان عمل كنيم.
 وي در ادامه خاطر نشان كرد: خوشبختانه با وجود مشكلات موجود در ارتباط با بودجه توانستيم فعاليت هاي هنري را ادامه دهيم و تا امروز هيچ فعاليتي تعطيل نشده است.
وي گفت:  اميدواريم بتوانيم از اين بحران عبور كنيم چرا كه اين واژه، واژه اي دور از معنا براي بودجه معاونت هنري نيست./ص